reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dobranoc dziewczęta.....................

winko juz nalane .......

pa pa ...................

miłych snów ............................................. :tak:

reklama
beti do ciebie wpadne na pyszne nalesniczki..chcialam wam napisac ze juz drugi raz mi sie snilo ze urodzilam dziewczynke a mowia ze sny kobiety sa odwrotnie,to bede miec czwartego chlopaka..

dzieki beti kochana jestes za te nalesniczki,a to duzo bys musiala zrobic..hi hi ciezarne duzo jedza ,myslisz ze tak mowia tylko o tych snach?choc musze przyznac ze ja mialam sny w ciazy ktore sie naprawde sprawdzaly..a dzisiaj wlasnie dostalam wiadomosc od kumpeli na 100procent mowil lekarz ze ma dziewczynke,ma juz corke angelike17lat i teraz chciala chlopczyka,ale na dziewczynke tez sie cieszyla,na naszej klasie wstawila fotki pokoiku dla julki ktora miala urodzic sie29.12 a wczoraj urodzila slicznego chlopca ma taka czuprynke mowie wam,a duzy bo4200 i 57cm,i co wy na to,,lekarze tez sie myla..i wszyscy sa teraz tam w szoku..

dziewczyki kochane ja tez mykam do męzusia ...bo potem mówi ze mam go tylko za reproduktora :-D:-D:-D:-D....
do jutra kochane

MIŁEJ NOCKI

Kiki ty tyle nie mysl o tej płci ....widac ze kochac będziesz i chłopca i dziewuszke wiec sie ciesz ciąża

o jaa Kiki a chłopca z przepisu robiła czy tak poprostu?:-) fajnie ma już za sobą:-) kochana zrobię tyle naleśników na ile będzisz miała ochotę:-)tylko przyjedź:-)
wiesz co z tymi snami to różnie bywa, moja psiapsiólka to ma sny prorocze, co jej się śni to na jawę później przechodzi, a u mnie jakoś odwrotnie jest zawsze:-)więc nie wiadomo do końca jak to jest
no i zwiała nam Czarodziejka spać bez naszego eliksiru:-)
śpij słodko kochana:-)
Anufifi a Ty gdzie się nam podziałaś, tu plany trza robić:-)
kurczę chyba jakiejś glupawki już dziś dostałam:-)

edit: Anufifi nałożyłyśmy się z wiadomościami :-)) leć do mężula i śpijcie słodko,ale powiedz mu że jakby co to wszystko dla dobra przyszłości :-)))

Ostatnia edycja:
z tym planowaniem nie mam pojecia jak bylo,musze ja zapytac.a u mnie jak pisze anufifi zwariuje na punkcie chlopczyka czy dziewuszki..ja mialam wtedy taki zwariowany cylk i naprawde nawet nie mam pojecia kiedy zaszlam w ciaze..tez bede mykac do wanny i do lozeczka moj m wybyl gdzies z kolega i ciekawe kiedy przyjedzie..

reklama
mój maz cale palnowanie uwaza z aglupote co wiecej mówi ze bedzie 3 chłopak , ale z całą świadomoscia bierze udział w moich eksperymentach i nie ma nic przeciwko nim ....choc czasem ma ochote jak mąz Jarzebinki wziac to w swoje "ręce"

buziaki kochane

Do góry