dzisiaj tez juz testowalam i jest 1 kreska
mam nadzieje ze to tylko oznaka za do owulki daleko i ze testy sa oki
kupilam takie
TESTY OWULACYJNE 20 szt. + 1 test ciążowy gratis (222861004) - Aukcje internetowe Allegro
Jajnik lewy mnie kluje i sluz juz jest ciagnacy sie
mam nadzieje ze to tylko oznaka za do owulki daleko i ze testy sa oki kupilam takie
TESTY OWULACYJNE 20 szt. + 1 test ciążowy gratis (222861004) - Aukcje internetowe Allegro
Jajnik lewy mnie kluje i sluz juz jest ciagnacy sie

. Dzisiaj poczytałam sobie forum o pierwszych objawach ciąży i żadna, ale to żadna dziewczyna w ciąży nie miała takich temp jak ja
. Śluz rozciągliwy to owszem,ale poza tym tragedia. Powinnam mieć senność i bolesność brodawek (miałam tak w obu ciążach) a tu nic
. Właściwie to wiem,że w ciąży nie jestem ale ta glupia nadzieja
,że skoro nie ma @ to może...

:unibrow:
Dorotko doskonale cie rozumiem, ostatnio tez mialam stres - u mnie temp. byla niby na ciaze, nawet bolal mnie brzuch i piersi @ sie spozniala- wiec nadzieja byla. Boze co ja przezylam w poniedzialek , najpierw myslalam ze moze troche plamie, w ciazy to normalne- wiec sie polozylam, ale za pol godziny bylam pewna na 100% ze to @.
Badz dzielna i sie nie poddawaj, bedzie dobrze a jezeli juz czujesz ze @ sie zbliza to trudno, i tak zajdziesz w ciaze szybciej niz ja. Dorotko bedzie dobrze, nie mysl o tym tyle bo sie wykonczysz. Jestesmy z Toba!!!!!!
. Obejrzałam sobie komedię,żeby się nieco wyluzować i zapomnieć choć na chwilkę o nie nadchodzącej póki co @. Pozostaje mi tylko czekać, chociaż jest to niebywale trudne