reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Airfix ja u siebie tez zauważyłam poprawę samopoczucia po bransoletce. Chociaz nie wiem czy to to czy może zmiana diety zero cukru i praktycznie zero chemii. Ale jest ok :)

dziewczyby wlasnie zastanawiam sie czy brać tego dupka po owulacji ???
Mnie zbadałam progesteronu a gin mi dał w ciemno. Ale przyznam ze faza lutealna ma ok 10 dni czasem 9 wiec chyba mało :(

cocinella dziewczyny radza aby brac po owulacji dupka albo luteine bo podobno to pomaga w staraniach o dziewczynke. :-)
A faza lutealna powinna chyba miec 12-16 dni.

cocinella U mnie tez druga faza 9-10 dni :/ wezme chyba do czerwca tego dupka albo luteine, moze coś sie wydluzy. A ja po diecie znów bez cukru jestem mega śpiąca, zmęczona,nerwowa, nie mam siły wstawać rano nawet...a przypomniałam sobie o tym i włozyłam to badziewie i funkcjonuje i to nawet dobrze :D Jak ściagne to za 2 dni znów bez życia jestem. Nie wiem, dalej sobie mowie ze to nie mozliwe zeby za 10zł tak działało

Marzycielka Czaderska ta bransoletka twoja ;) Kupiłam przed chwilą taka Opaska jonizująca ADIDAS IONLOOP roz. S (5192774846) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo jest mniejsza, a ja mam drobne ręce....jakbyś widziała moją power balance różową wynoszoną rok to wstyd jak nie wiem :p

aljul U nas tez grzeje pieknie dziś ;) Pół dnia na budowie byłam bo fundament ocieplamy :) Zdrówka dla syneczka

Ostatnia edycja:
I powiem Ci ze po jego zachowaniu widze ze chyba działa jak ja nosi bo jest spokojnieszy,weselszy i mniej nerwowy a jak jej nie ma to ja jestem chora jak jest w domu,taka zrzeda,maruda nerwusek jest z niego :-D :tak:

Dzięki dziewczyny to chyba wezmę tego dupka. :)
myślicie, ze w dniu skoku ? Trzeba byc jakoś bardzo skrupulatnym ? No przyznam ze dopiero drugi cykl będę mierzyć temperaturę i trochę tego nie ogarniam

reklama
Do góry