reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Co u Was słychać? Ja w tym cyklu nie robię sobie nadziei bo juz czuje ze zaczyna mi się zespół napięcia przedmiesiączkowego. Chodze wściekła i bola mnie cycki.
Marzycielko ja niestety w kwestii luteiny nie pomoge chociaż bardzo bym chciała. Niestety moje cykle tez potrafią wariowac.
Marzycielko ja niestety w kwestii luteiny nie pomoge chociaż bardzo bym chciała. Niestety moje cykle tez potrafią wariowac.
Magic_87
Tynka witaj w klubie u mnie to samo, tempka tez stale na tym samym poziomie 36.74 mialam chwilowy skok na 36.90 ale byc moze przez pogode. Ja sie w ogole nie nastawilam na ten cykl no bo jak po analizie uwazam ze za pozno zadzialalam. Takze zgodnie z planem koniec lipca
PannaMyszka
Hej dziewczyny! Co u Was słychać? Ja w tym cyklu nie robię sobie nadziei bo juz czuje ze zaczyna mi się zespół napięcia przedmiesiączkowego. Chodze wściekła i bola mnie cycki.
Tynka cofnij się kilkanaście stron wcześniej....ja też pisałam że czekam na @

Ja po wizycie, wszystko super, widziałam maleństwo

Następna wizyta za 4 tygodnie

Matik2012
Panna myszka gratuluje 
maggie2205
Fan(ka)
Panna Myszka gratuluję :-)
92Tynka92
Hej dziewczyny:-)
PannaMyszka ja się staram nie nastawiac bo wiem ze jesli sie nie udało to bede przezywac. Taka juz jestem niestety i naprawde czuje się jak na okres:-/ a Tobie gratuluje z całego serca! Na nastepnej wizycie to juz Ci pewnie maleństwo pomacha malutka rączką. Bardzo wzruszajace to musi byc. Ja tez się będę rozklejac jak nic:-)
PannaMyszka ja się staram nie nastawiac bo wiem ze jesli sie nie udało to bede przezywac. Taka juz jestem niestety i naprawde czuje się jak na okres:-/ a Tobie gratuluje z całego serca! Na nastepnej wizycie to juz Ci pewnie maleństwo pomacha malutka rączką. Bardzo wzruszajace to musi byc. Ja tez się będę rozklejac jak nic:-)
elisse
Marzycielka86 może M jeszcze przekona się do kolejnego malucha. Warto znaleźć trochę siły i poświęcić ją drugiej połówce. Ja też zazwyczaj padam po całym dniu. Jeżeli nie jest się bardzo zazdrosnym o dzieci, to łatwiej przekonać drugą osobę
.
Magic87, Tynka kto wie, może akurat się uda
PannaMyszka super, że wszystko ok
Okruszek rośnie sobie 
Airfix też już się nie mogę doczekać końca lipca.
A my zadziałaliśmy 1,5 dnia przed owulacją i jak zwykle raczej nic z tego nie będzie. Jak to jest z tymi staraniami o chłopca? Test owlacyjny wyszedł mi pozytywny w piątek a w sobotę o godzinie 11 miałam kłucie w jajnikach. Czyli mam się starać kilka godzin przed czy w trakcie?
Byłam w tamtym tygodniu u lekarza i dostałam skierowanie na dwa dni do szpitala na zrobienie badań tuż przed owulacją, czyli na koniec lipca. Ciekawe czy znajdą przyczynę naszych niepowodzeń.
Magic87, Tynka kto wie, może akurat się uda
PannaMyszka super, że wszystko ok
Airfix też już się nie mogę doczekać końca lipca.
A my zadziałaliśmy 1,5 dnia przed owulacją i jak zwykle raczej nic z tego nie będzie. Jak to jest z tymi staraniami o chłopca? Test owlacyjny wyszedł mi pozytywny w piątek a w sobotę o godzinie 11 miałam kłucie w jajnikach. Czyli mam się starać kilka godzin przed czy w trakcie?
Byłam w tamtym tygodniu u lekarza i dostałam skierowanie na dwa dni do szpitala na zrobienie badań tuż przed owulacją, czyli na koniec lipca. Ciekawe czy znajdą przyczynę naszych niepowodzeń.
reklama
elisse A z twoich obserwacji wynika że ile godzin/dni po tescie pozytywnym jest owulacja? U mnie było wczesniej 48h, potem 24h, teraz ok 12h-16h. O chłopca się nalezy starać dzien przed owulacja i w dzien owulacji. jesli np. testy wychodzą Ci pozytywne 24h to działaj w test pozytywny i na drugi dzien, jak wychodza Ci pozytywne 12 godzin przed to działaj tez w test pozytywny. Elisse może to i dobrze ze porobią te badania, bedzie wiadomo co i jak. Mam kolezanka za granica, jest 10lat po slubie, była w ciagu 2 lat 3 razy w szpitalu na badanich i dalej nic, wszystko jest w porzadku, sugeruja ze psychika tak działa u niej, że za bardzo się nastawia. No ale łatwo komus mowić, odpuść, nie myśl...
Tynka Jak samopoczucie? Robiłas jakiegos testa albo cuś ??
maran-atha Jak Ty znosisz upały?
PannaMyszka Ile dni przed owulacja się starałaś?i czym się zakwaszałaś?
male liski Co u Ciebie ? Jak Małgosia ?
Tynka Jak samopoczucie? Robiłas jakiegos testa albo cuś ??
maran-atha Jak Ty znosisz upały?
PannaMyszka Ile dni przed owulacja się starałaś?i czym się zakwaszałaś?
male liski Co u Ciebie ? Jak Małgosia ?
Podziel się: