reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny! Co u Was słychać? Ja w tym cyklu nie robię sobie nadziei bo juz czuje ze zaczyna mi się zespół napięcia przedmiesiączkowego. Chodze wściekła i bola mnie cycki.
Marzycielko ja niestety w kwestii luteiny nie pomoge chociaż bardzo bym chciała. Niestety moje cykle tez potrafią wariowac.

Tynka witaj w klubie u mnie to samo, tempka tez stale na tym samym poziomie 36.74 mialam chwilowy skok na 36.90 ale byc moze przez pogode. Ja sie w ogole nie nastawilam na ten cykl no bo jak po analizie uwazam ze za pozno zadzialalam. Takze zgodnie z planem koniec lipca

Hej dziewczyny! Co u Was słychać? Ja w tym cyklu nie robię sobie nadziei bo juz czuje ze zaczyna mi się zespół napięcia przedmiesiączkowego. Chodze wściekła i bola mnie cycki.
Marzycielko ja niestety w kwestii luteiny nie pomoge chociaż bardzo bym chciała. Niestety moje cykle tez potrafią wariowac.

Tynka cofnij się kilkanaście stron wcześniej....ja też pisałam że czekam na @ :-D:-D i małpa nie przylazła, i niech tak będzie przez kolejne 8 miesięcy. Kciuki za Ciebie &&&&

Ja po wizycie, wszystko super, widziałam maleństwo :zawstydzona/y:;-):tak:cudowne, piękne na swoim miejscu i z delikatnie widzialnym już serduszkiem :-):-) rozkleiłam się strasznie jak to zobaczyłam, popłakałam sobie i nadal jak patrzę na zdjęcie to płaczę :-)
Następna wizyta za 4 tygodnie :tak:

Hej dziewczyny:-)
PannaMyszka ja się staram nie nastawiac bo wiem ze jesli sie nie udało to bede przezywac. Taka juz jestem niestety i naprawde czuje się jak na okres:-/ a Tobie gratuluje z całego serca! Na nastepnej wizycie to juz Ci pewnie maleństwo pomacha malutka rączką. Bardzo wzruszajace to musi byc. Ja tez się będę rozklejac jak nic:-)

Marzycielka86 może M jeszcze przekona się do kolejnego malucha. Warto znaleźć trochę siły i poświęcić ją drugiej połówce. Ja też zazwyczaj padam po całym dniu. Jeżeli nie jest się bardzo zazdrosnym o dzieci, to łatwiej przekonać drugą osobę :).

Magic87, Tynka kto wie, może akurat się uda ;)

PannaMyszka super, że wszystko ok :) Okruszek rośnie sobie :D

Airfix też już się nie mogę doczekać końca lipca.

A my zadziałaliśmy 1,5 dnia przed owulacją i jak zwykle raczej nic z tego nie będzie. Jak to jest z tymi staraniami o chłopca? Test owlacyjny wyszedł mi pozytywny w piątek a w sobotę o godzinie 11 miałam kłucie w jajnikach. Czyli mam się starać kilka godzin przed czy w trakcie?

Byłam w tamtym tygodniu u lekarza i dostałam skierowanie na dwa dni do szpitala na zrobienie badań tuż przed owulacją, czyli na koniec lipca. Ciekawe czy znajdą przyczynę naszych niepowodzeń.

reklama
elisse A z twoich obserwacji wynika że ile godzin/dni po tescie pozytywnym jest owulacja? U mnie było wczesniej 48h, potem 24h, teraz ok 12h-16h. O chłopca się nalezy starać dzien przed owulacja i w dzien owulacji. jesli np. testy wychodzą Ci pozytywne 24h to działaj w test pozytywny i na drugi dzien, jak wychodza Ci pozytywne 12 godzin przed to działaj tez w test pozytywny. Elisse może to i dobrze ze porobią te badania, bedzie wiadomo co i jak. Mam kolezanka za granica, jest 10lat po slubie, była w ciagu 2 lat 3 razy w szpitalu na badanich i dalej nic, wszystko jest w porzadku, sugeruja ze psychika tak działa u niej, że za bardzo się nastawia. No ale łatwo komus mowić, odpuść, nie myśl...

Tynka Jak samopoczucie? Robiłas jakiegos testa albo cuś ?? ;)

maran-atha Jak Ty znosisz upały?

PannaMyszka Ile dni przed owulacja się starałaś?i czym się zakwaszałaś?

male liski Co u Ciebie ? Jak Małgosia ?

Do góry