reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
tylko chyba później niż na 7go lutego, bo będę brała luteinę od 4 dnia po owulce, na wydłużenie fazy lutealnej, a to wydłużyło mi ostatnio cykl z 26 na 31 dni, więc jeśli i tym razem tak bedzie monitoring też sie przesunie...

to jak długie masz cykle???? bo jeżeli 31 dniowe to owulka chyba raczej koło 16-17 dc a nie koło 13 ...... o ile ja dobrze kombinuje ......... więc może warto i serduszkowanie przedłużyć czyli od 12 dc co drugi dzien do 18 dc?????? :tak:

Sylwia, ale nawet jak zaciązymy to i tam samej Ciebie tutaj nie zostawimy :tak: chociaz ja też się zastanawiam, czy jakby co to staranek nie odłozyć na jakieś 2-3 miesice, aby nie załapac sie na końcówke rok to po pierwsze, a po drugie troszke odpocząć i przejść do tego wszystkiego do porządku dziennego, poprostu wyluzować i sobie odpuścić :tak::tak::tak: przejść sie do gina, zrobić badanka, ....................... :tak:

Czarodziejka..trzymam za slowo:-D:-D
Anufifi.. KOchana jaka ja tam cierpliwa:-D ... moze czasami:sorry2: Oeparol to ten olej z wiesiolka na poprawe sluzu..kupilam wlasnie zeby przetestowac jak to dziala;-) ... A co z kawka?? w razie czego to lepiej Ci sie urawc do poludnia czy popoludniu??;-):-)

To ja tez kupie sobie ten wiesiołek bo skoro ja mam miec zastrzyk na pekniecie to sie sluzem sugeroac nie musze tylko wazne zeby był....

A na Kawke z Toba kochana to o każdej porze dnia i nocy:tak::tak::tak: , ale do południa to na luzie mogę totalnym

Uffff dziewczzynki to dobrze ze nie bede sama...:-) bo w grupie razniej:sorry2::-D ..
Jarzebinka.. no ja jak pisalam tez niecche w zimie hehe:-D
Anufifi .. a w sobote jak??:-) Bo moj maly koniecznie chce jechac po jakas gre:-D:-D wiec musialabym go zabrac.. starszy ma szlaban wiec niech siedzi sobie w domku:-)

reklama
Czarodziejka a pasuje ci w sobote w Galerii???? :-):-):-):-) to przyjeżdzaj

Sylwuś może byc bo mam własnie jechac do koleżanki która w piatek rodzi córcie :-):-):-):-)wiec jak sie już wyrwę to pasuje.....

Do góry