reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwuś szkoda że się nie udało tym razem :blink: ale widzę że nie jesteś w dołku, a to dobrze, ja już bym pewnie chlipała.. Następny cykl na pewno będzie owocny!!!:-) Trzymam mocno kciukasy ;-) A jak serduszkowałaś w tym cyklu?
Buziaki!
Pyszczek.. bo juz wczoraj od rana przerabialam dolek..gdzies do popoludnia:tak:a dzis luzik.. trudno nie udalo sie zal ..no ale trzeba isc dalej;-).. KOchana jesli sie uda to dopiero i niestety czerwiec dopiero:-( i to mnie najbardziej martwi ..no ale nic nie poradze:-).. Tym razem jak zwykle do 11dc poznym wieczorem;-) bo strasznie bym chciala dziewczynke:zawstydzona/y:..no ale jeszcze dluga droga przed nami;-)Trzymam za Ciebie kciukaski;-) Buziaczki;-)

reklama
Sylwuś ja się dowiedziałam od dziewczyn że wiesiołek bierze się od pierwszego dnia cyklu do owulacji :tak: i też biorę Oeparol w tym cyklu ;-)

Sylwuś ja też tak zawsze mam że pierwsze godziny jak przyjdzie @ to żal i rozczarowanie i łzy, ale po jakimś czasie przechodzi...tak jak napisałaś jest żal, ale trudno trzeba iść dalej, bo dołowaniem się już nic się nie zmieni. Ale i tak zasze jak przychodzi kolejna @ to smutno...A dlaczego napisałaś że u Ciebie dopiero czerwiec wchodzi w grę?
Ty masz to szczęście że jesteś już mamą super synków :-) więc teraz musisz wytrzymać i cierpliwie czekać na dziewuszkę, ale pomyśl jaka będzie radość jak się doczekasz...:-):-):-):tak:
Anufifi też walczy o córeczkę, więc nie jesteś sama :tak:
No i ja też trzymam mocno kciuki za następny Twój cykl ;-)
Buźki

Pyszczek..przepraszam Kochana ale musialam chlopakom dac jesc ;-).. Dziekuje za info o wiesiolku juz 1 wzielam kapsulke:-D.. Tak dobrze przeczytalas ze w czerwcu ..:tak: bo inaczej sie nie da.. a wiatropylna nie jestem:-D:-D.. do konca marca.. a od kwietnia ..nie bardzo booo ... niechce rodzic w zimie..bo niechce po raz 3 byc przy porodzie i po bez meza.. :-(.. Wiec musze poczekac do czerwca.. bo to termin na marzec wiec mozna od czerwca .lipiec..sierpien..smialo dzialac:sorry::sorry: Buziaczki do potem :))

Czarodziejka..wytrzymam :-D:-D:-D
Bo za dobrze znam scenariusz jak jest sie samej:eek:.. I nie chce tego znow przerabiac:sorry:..a w zimie na bank mojego nie ma..wiec musze czekac:sorry:.. A jeszcze bedzie tak ze wszystkie zaciazycie i zostawicie mnie tu sama:-D:-D:-D

reklama
hej dziewczynki...wróciłam z pracy własnie was nadrabiam...

Sylwus co to ten oeparol ? ???? bo ja tez ze sluzem mam kiepsko to bym sobie kupiła ??? to na sluz????

Sylwia to moje GURU ze swoim podejściem ...ideał poprostu cierpliwa , spokojna :).

Pyszczek co z tym samopoczuciem twoim????
ja własnie złapałam katarek cholercia od Tomusia

Do góry