reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
reklama
a więc tak moje kochane:-)
byłam dziś na monitoringu rano, trochę się naczekałam bo kolejka straszna, mój pojechał ze mną bo z pracy zwiałam:-):-)
pan doktor wymierzył wszystko i mów, że on to tu żadnego pęcherzyka znowu nie widzi:-(, ale za chwilkę mówi, że prawdopodobnie może juz było bo w okolicy jajnika jakiś płyn i strzępki sa:-), nie daje głowy, że to naprawdę był pęcherzyk, ale kazał mi się szybko ubrać i do domku na bzykanko(dosłownie tak powiedział) lecieć, bo już może być za późno:-)
mój czekał na mnie, jak wyszliśmy doktor mówi, szybko żonkę i do pracy bo szkoda czasu:-), więc my w autko, pędem do domku:-), już nawet nie myślałam, że od ponad 2 godz nie ma mnie w pracy a do tego kontrol mamy i mnie pewnie szukaja (a na dodatek to właśnie mnie dziś mieli kontrolować:-D:-) )ale co tam, tutaj sprawa wyższej wagi i przyszłego zycia więc co tam kontrola:-):-)
w domku, że po abstynencji:-) dość szybko było po sprawie
:-D:-D:-):-) potem świecę zrobił:-D:-D:-):-):-) galoty na dupe i do pracy:-):-), wpadam po cichutku, siadam do komputera, a za chwile wpada kumpel z kanc. , ja gdzie kontrol?, a on nie mogli się ciebie doczekać i pojechali, a na dodatek to sami nie wiedzieli co mieli tak naprawdę kontrolować bo to nowość u nas to co robię, program pilotażowy więc nie wiedzą co i jak, a że mnie nie było to nie miał kto im wytłumaczyć:-D:-D:-):-)

także kochane moje, może i było rzeczywiście za późno, ale iskierka mała jest:-):-):-)później trzeba znowu poprawić hehe:-D:-):-)

Do góry