reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oooj byłam ździebko rozczochrana:-D:-D:-):-) zobaczyłam dopiero jak poszłam do łazienki:-):-)
Aga na 28 mam taki sam jak tutaj:-)
wiecie co :-) moja adrenalina dziś przewyższyła moją prolaktynę o 100% chyba:-):-):-)

dziewczynki piszecie tyle, ze nie dam rady przeczytać....

trzymam kciuki za staranka...

u mnie przyjdzie poczekac na potwierdzenie płci jeszcze do 18 lutego, wczesniej usg nie planuje i tak do 13tc z uwagi na to, ze poroniłam 24.07.09 miałam co 2 tyg więc juz mam dość!!!....:-)

własciwie, to już mi wszystko jedno :-) więc i usg nic nie wniesie w tej sprawe bo jaka płeć ma byc taka bedzie, wazne by dzidzia rosła zdrowo...

Pozdrawiam was wszystkie i miłego wieczorku

już lecę Aga:-)
tylko ktoś by mi musiał wytłumaczyć jak ja mam to tam wszystko zrobić:-):-)bo narazie to mam profil i parę rzeczy powpisywane, ale wykres to mi się zrobić nie chce:-)

Aga testy owu robiłam, wyszły mi dwa dni pod rząd takie słabe kreseczki, u siebie nic nie czułam, nic nie bolało, tempka mi dziś skoczyła, wczoraj miałam 38,5 a dziś już 37,1
zobaczymy za 2 tyg się okaże:-)
Sylwia no ba!:-) pewnie, że pijemy:-) trza to opić koniecznie:-):-)

a tak w ogóle to dziękuje Wam wszystkim:-)

mnie tu nie bylo a widze ze tu jakies sexy sie dzialy :)
Beti mam nadzieje ze ustrzelicie takiego chlopaczka ze ho ho :))))
A ja pazurki mam wyglancowane a przy okazji od męza opier dostalam ze za dlugo mnie nie bylo..heheh

reklama
rób fotonka pazurków i pokaż nam tu kochana:-):-)a mężuś się poprostu stęsknił, a Ty łazisz gdzieś i łazisz:-):-):-):-)
oj słońce chciałabym bardzo, ale narazie nadziei aż takiej wielkiej to ja sobie nie robie, ale adrenalinka jeszcze jest:-)

Do góry