reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam ponownie.Nie no Beciaaa jak dla mnie bomba :-D:-D Kieliszek winka dzis za Twoje male sukcesy dzisiejsze ;-) Chata wolna..... nie pamietam takich czasow :sorry: Znaczy pamietam owszem - sie dzialo wtedy :zawstydzona/y::-D- ale to dawnoooo bylo :-D moze jednak cos z tej owulki zostalo :tak:
A pazurki Czarodziejki juz kiedys chcialam obejrzec to cos tam wymyslila i nie wstawial fotek:-D
pixella77 uwierz mi,ze zdrowie jednak dzieciaszka najwazniejsze.plec owszem ,ale to tak gdzies przy 3, 4 dzieciaszku ;-):tak::-D
Sylwus buziale , bo pewnie sie miniemy dzis ;-)
anufifi nie chcesz mnie ?:zawstydzona/y::sorry2:
sie bawcie kobietki- ja ide kapac ksiezniczke mlodsza i ... hmmm- jakis film i lozio;-)

reklama
już lecę Aga:-)
tylko ktoś by mi musiał wytłumaczyć jak ja mam to tam wszystko zrobić:-):-)bo narazie to mam profil i parę rzeczy powpisywane, ale wykres to mi się zrobić nie chce:-)

cytuje swojego posta, bo jak tak poczytałam to wyszło inaczej niz chciałam to przekazać
z tym wykresem, to nie to ,że ja nie chce sama zrobić, tylko, że mi nie wychodzi, może dlatego ,że gubię się tam

Margaritko mam nadzieję, że z owulki zostało, ale nie chcę się tak bardzo nakręcać, za 2 tyg się okaże:-) mój mowi, że już za tydzień będzie wiadomo:-)ale skąd?:-) No właśnie Czarodziejko teraz chcemy prawdziwe pazurki, a nie substytut:-):-):-) Margarittko kochana śpij słodko i spokojnie, ucałuj dziewczynki:-) do jutra:-)

Sylwia i Ty wredoto mnie opuszczasz :p :p :-) :-) :-)
buziaki kochana :-) :-) :-)

Sylwuś wygoń ją:-) po co Ci ona:-):-) powiedz, że takich gości to my tu nie lubimy:-):-)
jasne kochana śpij słodko, mam nadzieję, że mocno brzusio nie będzie bolał i spokojnie pójdziesz lulu

Margerita pewnie że chce ....:)

Czarodziejko ..oj działo się ...
mój tez mnie opiernicza jak z pazurkami chodzę , a jak nie opiernicza to sie nabija ze takie pierdoły robie i się śmieje:-D:-D:-D , ale to facet ...rozumek malutki...trzeba wybaczyc

BETI ...MOCNO ZACISKAM KCIUKI KOCHANA

pamietam kochana , i bardzo bym chciała tej obietnicy dotrzymac ...ja ide w poniedziałek na monitoring , no i nie wiem czy nie na zastrzyk na pęknięcie ....nie wiem co sie będzie działo

reklama
Do góry