reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pomóżcie dziewczyny.
Dzis 32 dzień cyklu. Dwa dni temu temp 36,77 i myślałam że okres nadchodzi a tu wczoraj 36,90 a dziś 36,93. Od kilku dni zawroty głowy, dziś bóle ciągnące jajników i bóle głowy. Piersi mam wielkie i bardzo bolą . Dzis rano zrobiłam test ciążowy i nic jak zawsze więc położyłam na parapecie. Po jakiej godzinie lub dwóch patrze a tam dwie kreski! Jak wszystko wyschlo to został cień który widać tylko pod światło. Zobaczcie zdjęcie i powiedzcie. Czy to możliwe żeby bez ciąży na teście pojawiła się taka kreska? Jutro jadę na betę ale umieram z niepewności.

Kochana, ja w ciązy z synkiem, miałam kreske bladszą niż Twoja (też widoczna tylko pod światło), a beta była już całkiem wysoka! Także trzymam kciuki za bete! :-) Mam nadzieję, że Wam się udało :) :) :)

reklama
Magic gratuluje Synka :-) super, że Maluszek jest już z Wami!

Elisse widzę po suwaku ze masz córeczkę i teraz planowanego synka, tak ?

Magic gratuluje:-* duży syneczek! Nie ważne jak się urodził ważne że jest już z tobą cały i zdrowy! Dużo zdrowia wam życzę :-)

Elisse, Airfix, Elena, Maran no ja też tak mysle że aż taka kreska by się nie pokazała jakby Bhcg nie było wcale. A ona była taka ze jak wzięłam ten test z parapety to go rzuciłam jak oparzona bo była baaaardzo widoczna. Mąż też się wcale nie musiał wpatrywac. Boże jakbym chciała żeby to była prawda. Jutro zrobię drugi test i lecę na betę tak czy siak. Gdyby nie te objawy to nawet testu bym nie robiła. Ale już kilka dni dziwnie się czuje. Trzymajcie jutro kciuki:-)

Tynka ja trzymam &&&&
To tak czasem jest że jak człowiek się nie spodziewa to wówczas się udaje a w końcu do zapłodnienia potrzeba 1 zdrowego pojemniczka &&&&& daj jutro znać, wstaw rano fott testu z mocniejszym kreskami a później napisz jaką beta :) wierzę, że Wam się udało i to właśnie Wasz czas :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomóżcie dziewczyny.
Dzis 32 dzień cyklu. Dwa dni temu temp 36,77 i myślałam że okres nadchodzi a tu wczoraj 36,90 a dziś 36,93. Od kilku dni zawroty głowy, dziś bóle ciągnące jajników i bóle głowy. Piersi mam wielkie i bardzo bolą . Dzis rano zrobiłam test ciążowy i nic jak zawsze więc położyłam na parapecie. Po jakiej godzinie lub dwóch patrze a tam dwie kreski! Jak wszystko wyschlo to został cień który widać tylko pod światło. Zobaczcie zdjęcie i powiedzcie. Czy to możliwe żeby bez ciąży na teście pojawiła się taka kreska? Jutro jadę na betę ale umieram z niepewności.
To ciąża mi dokładnie tak samo pokazało na drugi dzień i to taką rozlaną bardzo słabą kreskę

Aga swoimi słowami lejesz miód na moje zbolałe serce wiesz. W ogóle bardzo Wam dziewczyny dziękuję. Jestem w ciężkim szoku narazie. Z jednej strony bardzo wierzę że to ciąża bo nigdy takiego testu nie miałam z drugiej troszkę boję się nastawiac dopóki nie zobaczę serduszka albo chociaż bety jutro.

A ja ten cykl z góry spisałam na straty ha ha.

Tynka jutro leć na bete :) i sikaniec z porannego moczu. Ciekawe kiedy będziesz miała wyniki :)

Airfix, rzeczywiście teraz rozumiem, ja urodziłam się w pierwszej kwarcie i ten kalendarz faz księżyca wyznacza mi owulacje w tym czasie mniej wiecej +-1 dzień. Tylko u mnie nie pokrywa sie z owulacją, bo w te dni akurat to mam koncówke cyklu 27-28 dc. Takze dupa :D

Tynka Bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejsza betę , wysoka betę :) ja takie testy miałam do 10tyg, a dopiero w 12tyg wyszły dwie ciemne, także ja dopiero nie wiedziałam co o tym myślec ;)

Elenaa Dokładnie o to chodzi :) mi duzo lat sie nie pokrywało, dopiero w tamtym roku nie które cykle sie zaczęły pokrywać .

reklama
Do góry