reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzebinka Kochana.. GRATULACJE ....:))
Wreszcie sie udalo brawoooooo:-D piekna nowina z rana:-);-) szczeliwych 9 miesiecy;-)
Ja tylko na secunde;) Buziaczki dla WSzystkich Dziewczynek i kazdej z osobna;-) Zagladne potem :tak:
Milego dnia;-)

reklama
Sylwia buziole kochana i zaglądnij, dziś weekend, wersja demo wakacji, ale dobre i tyle:-):-):-) więc można wieczorkiem zaszaleć i podrinkować:-):-):-) no dobra to ja stawiam dziś:-p:-p:-p:-):-):-) trzeba opić Jarzębinki fasolkę:-):-):-):-)
Jarzębinko poczekam do 19`stego......:-p:-p:-p:-):-):-) jasne:-):-):-):-),miałam taką nadzieję, że nie wytrzymasz:-):-):-) a ja już nawet plana robiłam na poniedziałek rano, jak tu wywalić wszystkich co by mi nie zaglądali i wejść na bb jak tam Twoje wyniki kreseczkowe:-):-):-):-)a tu taka niespodzianka:-):-) bardzo się cieszę:tak::tak: jednak mężulo biorąc sprawy w swoje ręce wiedział co robi:tak::-):-)

JARZĘBINKA KOCHANIE JA NIE MOGĘ ALE SIE CIESZĘ .....!!!!!!! GRATULUJE....bałam sie namawiac cie na testowanie wczesniej , bo ostatnio miałam wyrzuty...ale teraz soe STRASZNIE CIESZĘ ....

Witam kobitki!!!

Jarzębinko wielgachne GRATULACJE!!!
chyba meżusiowi się należą:tak:;-):-):-D
Boszeee jak długo czytam to forum zawsze chciałam żeby Ci się udało...
wkońcu doczekaliśmy tej pieknej chwili:tak:
a co do dygotania to ja jakos przez tydzien zagladałm na test i trzepotałam się z nerwów... normalne... ale powiedz radośc do nieopisania.......:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jeszcze raz GRATULUJE!!!!!!!!!!!

A ja jestem po strasznejjj nocy, zaczeło się od bólu głowy takiego do wytrzymania, ktory kolo 23 był do niezniesienia.... do tego straszne dreszcze... wogole nigdy sie tak nie czułam.... chodziłam z kąta w kąt i tak do 2 w nocy jak wylądowalm w ubikacji z mega żygankiem.... którego niebyło końca wszystkich w domu pobudziłam... zyganko bym jeszcze zniosła ale ten masakryczny ból głowy niemogłam.... naszczeście po tym jak wszystko z siebie wydaliłam nagle poczułam jak ból glowy ustepuje.. i koło 3 juz w łozeczku mogłam niuniac.....

sciakam was mocno miłego weekendu zycze....

Jarzebinka ...powiem ci ze ja tez odkąd tu zaglądałam a jeszcze nie pisałam to czekałam na Twoje dwie kreseczki....no i są ...:-D:-D:-D ...to dowód na to ze cierpliowść jest wynagradzana .....to sobie cały czas powtarzam...

ale się uśmiałam

Córka nowego ruskiego biznesmena przychodzi do ojca i oświadcza,że
> > >> > wychodzi za mąż.
> > >> > - Za kogo?
> > >> > - Za popa.
> > >> > - Zwariowałaś?
> > >> > - Miłość, tato... Serce, nie sługa.
> > >> > - No dobrze, przyprowadź go jutro.
> > >> > Córka przyprowadza młodego diakona. Jedzą, piją. Ojciec mówi:
> > >> > - Wiesz, że moja córka co miesiąc musi mieć inną kreację za 10.000
> > >> > dolców? Jak wy będziecie żyć? Jak ty ją utrzymasz?
> > >> > - Bóg pomoże...
> > >> > - A jeszcze ona przyzwyczajona co tydzień latać do fryzjera do
> > >> Paryża.I
> > >> > co?
> > >> > - Bóg pomoże...
> > >> > - Ona jeździ tylko Ferrari i Porshe, i musi mieć zawsze
> > >> najnowszy model.
> > >> > Jak ty sobie wyobrażasz życie z nią?
> > >> > - Bóg pomoże...
> > >> > Gdy narzeczony poszedł, córka pyta ojca biznesmena:
> > >> > - I jak, tato, spodobał ci się?
> > >> > - Burak, to prawda, ale podobało mi się, jak nazywał mnie Bogiem.

reklama
Beti no własnie martwie sie co to było, czy aby napewno z fasolka wszystko ok... do wizyty jeszcze 2 tygodnie..... ahhh jakie to wszystko ciezkie.... przydaloby sie po kazdej takiej sytuacji na usg sprawdzic..... ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.... oby....

pozdrawiam

Do góry