reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi to w poniedziałek idziemy razem:-)szkoda tylko, że nie będzie jeszcze w stanie nic mi powiedzieć, czy po szaleństwach monitorongowych coś się wydarzyło:-)
będzie dobrze ryba:tak::tak: będzie pęcherzyk jak ta lala:-):-)tylko się nie denerwuj
Aga a może tak dla spokojności przedzwoń do gina powiedz co się wydarzyło, niech Cię uspokoi i nas przy okazji

reklama
Beti byc pewnie bedzie ...bo zawsze był ale żeby pekł i to wtedy kiedy trzeba....zaczynam znów panikowac ...i choc sobie powtarzam ze tylko spokój mnie moze uratowac to nic nie pomaga....

A ty idziesz tez na monitoring?

Jarzębinko ogromne gratulacje!!!!!!!!! Czułam, ze tak będzie :tak:
Masz ten sam termin co ja - mi wychodzi 18 - 20 września :-)

Anufifi moja ginka powiedziała, że stres jest zabójczy dla pcherzyków, jak się denerwujemy prolaktyna nam skacze i wtedy pęcherzyki nie mają pola do popisu, więc kochana wiem ,że to cieżko, ale postaraj się nie denerwować, myśl sobie (ja tak sobie wmawiałam hehehe), ale mam piękny duży pęcherzyk:-):-)
a ja idę do niej z wynikami z monitoringu, zobaczymy co mi powie
a tak żebyś się troszkę rozluźniła:-) wlejam coś jeszcze:-):-)

Jak pijemy:

Anorektyk - nie zagryza.

Egzorcysta - pije duszkiem.

Grabarz - pije na umór

Higienistka - pije tylko czystą.

Ichtiolog - pije pod śledzika.

Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie.

Ksiądz - pije na amen.

Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki.

Lekarz - pije na zdrowie!

Matematyk - pije na potęgę.

Ornitolog - pije na sępa.

Pediatra - po maluchu!

Perfekcjonista - raz, a dobrze.

Pilot - nawala się jak messerschmit.

Syndyk - pije do upadłego.

Tenisista - pije setami.

Wampir - daje w szyję.

Wędkarz - zalewa robaka.

Członkinie Koła Gospodyń Wiejskich - piją, tańczą i haftują.

aga ja rownież uwazam ze powinnas skontaktowac sie z ginekologiem:tak: uwazaj na siebie i daj nam potem znac co u ciebie,.

miłego dnia dziewczyny
:blink:

Anufifi poczekaj policzę:-)w środę byłam na monitoringu, to lekarz powiedział, że prawdopodobnie już pękł, ale to tylko prawdopodobnie bo jakiś tam płyn i jeden strzępek mały był
we wtorek miałam 36,85, a w środę 37,1, w czwartek zaś już znowu 37, piątek 37,1 i dziś tak samo,więc nie wiem:-):-)

mówi, że albo we wtorek, albo sądząc po tempce z samego rana w środę, nie wiem czy nie za późno te przytulanka,zobaczymy na 25 mam planowana @

reklama
Do góry