reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Eleena Niby jak się nie udaje to powinno się przybliżać do owulacji w następnym cyklu. Mi nie wychodziło ani 3,ani 2 dni przed, ani 0+12.Teraz mam odstęp 40h.

reklama
Elenaa Starania były 12dc rano 6:00, test wyszedł dodatni 12dc wieczorem. A 13dc koło 23.00 była owulacja. O dwa dni mi się przesunelo wszystko, wiec jak zobaczyłam ten test 12dc wieczorem pozytywny to zbladlam:) wpadka na całego w tym cyklu byla:)

u mnie dziś też 12 dc, też rano działaliśmy o 6 :-) ale jak robiłam o 11 to kreska jeszcze blada ale już widoczna, ciekawe jaka wieczorem będzie :-) w ostatnim cyklu dopiero w 15 dc miałam test ovu pozytywny, ciekawe kiedy teraz, tylko jutro przed poludniem jedziemy na wesele 2 dniowe, i nawet nie bede miała jak zbadać, chyba ze wezme testy ze sobą :p

Elenaa Ja w każdym cyklu test pozytywny miałam 14-15dc...więc jak zobaczyłam 12dc wieczorem dwie ciemne kreski to się mało nie oplulam hahah powodzenia w staraniach. Trzymam kciuki &&&&

Airfix ja chyba na zawal zejde:p ja planuje zeby zenskie plemniki przetrwaly 3..4 dni i zebym zaszla buhahaha:p cos czuje ze ja dlugo w ta ciaze bede zachodzic:)

Elenna juz masz widoczna 2 kreseczke?ja jeszcze nie:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo 4dni to dlugo:) Ja z odstepu 5dni mam synka. Chyba dobre żołnierze były pomimo częstych przytulanek. A teraz się nie udawało

Millo ja jestem bardziej niecierpliwa..dla mnie 4-5 dni za długo. Chce zrobić tak aby było tak 1,5-2.5 dnia. Zresztą wydajr mi się że inne czynniki maja większy wpływ no i wola Boga ;-)

a ja nie mam pojecia ktore przetrwaly bo bylo dziennie haha:D bylam.teraz na zakupach i kupilam pink test bo wczesniej quix robilam.no i znow pozytywny:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1467371626-1d1mld.jpeg
z przed chwili:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry