reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko no to express:)to musi byc radosc:)Bardzo,bardzo sie ciesze:)po tym co sie natrudzilas to musi byc kobitka,nie ma bata:)

A u nas dzis 13 dc.Modle sie by dwie kreseczki pojawily sie w nd na owu test bo dzis chcemy wieczorem ost raz.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak myslalam zeby dzis ostatni bo jak owulka bedzie w pon albo wt to akurat beda 3..4 doby to tyle chyba plemniki potrafia przetrwac?co myslisz?

Nie stresuj sie kreseczkami:*ja w poprzedniej ciazy w dzien okresu mialam negatywny a za 5 tyg dowiedzialam sie ze ciazy jestem:)

Maziajka Gratuluję jeszcze raz!! Nie ważne jakie są kreski ciemne..kochana ja z synkiem dwie ciemne kreski zobaczyłam w 12tyg. Do 8tyg to bledziochy były. Wróć się parę stron to zobaczysz jakie w tym moim cyklu były :) też nie było dwóch identycznych...Ciesz sie ciaza:) Mnie martwi ze objawow nie mam :/ nawet piersi nie bolą,ledwo co są wrażliwe. Trochę mnie czasem mdli od rana do południa i tyle. I bóle jajnika,brzucha cały czas. Oczywiście już myślę ze coś jest nie tak..A gdzie do 12 lipca

millo no nie wiem ja w zeszlym miesiacu mialam jakies 2.5 dnia przerwy i nie zaciazylam mozesz sprobowac ja raczej nie wierze w ten odstep wiec mna sie nie sugeruj i rob jak uwazasz.Wg mnie wazniejszym kryterium jest srodowisko w pochwie itp.

Airfix dziekuje serce mi podpowiada zeby sie nie stresowac kreskami ale rozum jednak zreszta sama wiesz:p A w pierwszej ciazy mialas objawy?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka W pierwszej ciąży strasznie bolały mnie piersi, normalnie ogień był,ani się rozebrać,ani położyć. A teraz w tych kilku dniach po terminie @ były wrażliwe, a teraz już prawie nic. Jeść nie mogę, z synkiem takich hecy nie było.

Kochane kazda ciaza jest inna:)objawy przyjda predzej czy pozniej[emoji3]no panic!

Heh Maziajko ja z synem zaszlam z przerywanego seksu takze mam nadzieje ze te pare dni plemniczki zenskie poczekaja:)

Mam jeszcze pytanie.

Czy jest mozliwe ze nie bedzie w ogole momentu kiedy na tescie owu jest jasniejsza 2 kreseczka?tylko np ciagle negatywny i nagle buummm 2 krechy?Rozumiem ze wszystko jest mozliwe?haha

Maziajko bo Ty mierzysz temp.Powiedz mi od ukazania Ci sie pozytywnego testu owu ile minelo do owulacji?

Elenna dalej masz negatywne testy?

millo ja w ogole nie mialam typowego pozytywnego testu owu nie mialam ani razu 2
identycznych kresek , nie ogarniam tych testow serio:d

Airfix nie streduj sie wiem.latwo powiedziec ale wszystko bedzie ok:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo u mnie negatywy. Dopiero w pon spodziewam pozytywnego a jak będzie to się okaże :) ja to się boję aby ten odstęp nie był za dlugi...aby plemniki przetrwały.

Do góry