reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje za gratulacje ale cieszyc bede sie dopiero.za pare dni poki co nie dowierzam i wypatruje@.Na razie nie ma jedynie mnostwo bialego sluzu wiec ok chyba:-)

Na 12.07 zapisalam sie do gin bo ja mam ta torbiel i trzeba bedzie skontrolowac co i jak.Na.pewno zrobi mi Usg bo ja na nfz bede chodzic i z tego co wiem to tylko.3 mi sie naleza i pierwsza chyba w 12 tc.Ale z racji mojej torbielki pewnie bede miala czesciej:-)

Teraz stresuje sie prenatalnymi siostry ma miec w sr:-) zobaczymy czy to faktycznie chlopak:-) ale najwazniejsze by bylo wszystko ok!! w ogole miedzy naszymi dziecmi bylo by nie cale 2 miesiace roznicy ona na styczen my na marzec:-) idealnie:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka Źle mnie zrozumialas, nie każe Ci tego brać zapobiegawczo tylko wziąść na wakacje dla świętego spokoju, jestem na lutowkach, wiesz ile dziewczyn dostało plamien,kilka straciło dzieciątka...A Ty jedziesz na wakacje, męcząca droga,pewnie upały, a jeśli dostaniesz nawet malutkiego plamienia co wtedy zrobisz? Z dala od domu, od lekarzy. Nie musi sie tak stac, ale jesli nawet niteczke zauwazysz to bedziesz w stanie cieszyc sie z wakacji, bo ja bym na już kazała wracać. A tak wystarczy dac Luteine bo często na początku ten progesteron nie wyrabia. Pomysl czy nie warto wziąść jej ze sobą .
Ja też wizyta 12.07 ;) daj znać po wakacjach bo mi się też taki camping marzył i sie nie odwazylam jechać :)

Hejka:)kurde teraz sie boje ze lepiej bylo trzeba sie kochac codziennie a nie tak jak u nad jest.Miesieczna przerwa i dopiero od dzisiaj 2-3 dni i koniec.. :(to chyba takie chlopczykowe?...ja w ogole nie mam libido..buu.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

airfix pomylilas mnie z elena ja jade na wakacje do.domku nad.jezioro 2 h od domu:-p takze jak co to jestem w stanie wrocic:-) ale dziekuje za troske:-)

millo i tak jest 50% szans wiec dzialajcie:p

ja wiem ze u nas dziewczynka takie mam przeczucie:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo ja dokonca nie wiem jak jest lepiej. Ale plemniki nie mogą długo przysiadywac bo w cieple się uszkadzaja. Częsty seks czytałam ze naprawia jakies uszkodzenia w DNA plemnikow ale ich ilość jest mniejsza. Więc ja wychodzę z założenia ze lepiej mniej a zdrowe :-) Jak planowaliśmy pierwsze dziecko w pierwszym cyklu kochalismy się ze 4 razy tylko i się nie udało. W kolejnym cyklu kochalisny się czesto co 2 dni i czasem codziennie od początku cyklu do 21 dc i sie udało. Teraz stosuje taktyke aby często tym bardziej ze w tamtym cyklu było rzadko więc trzeba 'naprawić' plemniki tym bardziej ze taki upal jest :-p
Ale dziś odpuscimy bo mąż ma za dużo na głowie. Wieczorem jeszcze ważny mecz :-) Ale planuje ze jutro i w sobotę rano i w niedzielę na wieczór :-) może akurat z soboty na niedzielę przerwa bedzie dłuższa 36 H a nie 24 h to może dojrzeja :-)

Maziajka -hoho nie bylo mnie chwile i co ja tu widze za wiesci - :) po cichu gratuluję :) ! Super ze się udało :)

Millo- zazdroszczę wakacji :) !

Elenaa- tak dokładnie niby jest z tymi plemnikami ze jak długa przerwa to i dna kiepskie z uszkodzeniami itp w miarę czekania więcej się robi tej gorszej jakości , ja e tym cyklu co zaciazylismy to tez jakoś sobie pozwalalismy i 2 razy na dzień - w dzień owulacji tez wyszło 2 razy hah, przed owu 3 i 2 dni tez, ciekawa jestem co tam siedzi ;)

Mnie dziś takie mdłości dopadły strasznie mi niedobrze bleh

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo gdzieś tam wyczytałam ze dopiero w 4 wytrysku w ciągu 12 h nie ma plemników. One chyba regularnie się tworzą i dojrzewają.. produkcja jest non stop. I na daną chwilę dojrzewa x plemników. I pewnie one nie wszystkie wylatuja w jednym wytrysku ;-)

Do góry