reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenna tu mi pokazuje ze juz od piatku nie powinnam uprawiac i ze w nd owulacja a mi sie wydaje ze w nd bd 2 mocne kreski czyli owulacja 12-24h pozniej czyli w pon.wiec wole jeszcze w piatek sie pokochac:)

A Ty kiedy sie spodziewasz 2 kresek na tescie?testujesz 2 razy dziennie?jak u Ciebie?ja robie o 10 i 17 i wlasnie dalej mam negatywny

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja spodziewam się w poniedziałek. Więc kochamy się do niedzieli. Chyba ze coś się zmieni bo to nigdy nie wiadomo :-) jak w poniedziałek wyjdzie negatyw to chyba też będziemy sie kochac.

Ja wlasnie nie wiem..bo nie bardzo rozumiem to ze wtedy o 17 godzinie mialam 2 mocne krechy a o 10 rano nastepnego dnia test byl juz negatywny calkiem.Jak to interpertowac?czy w ogole jakos mozna? Wtedy o 19 kłuł mnie prawy jajnik.

Millo ciezko to stwierdzić, moze to oznaczać, że owulacja już minęła albo będzie. Najlepiej mierzyc temp, skok temp znaczy ze owulacja była. W sumie to też czytałam, ze skok temp moze byc przed lub po owulacji, ze zalezy od kobiety. Ale ja zakładam, ze owulacja była :)
ja mam przeczucie ze w tym cyklu się nie uda.. ciekawe jaką strategie wymysle na przyszły cykl.

Elenko nie kracz!!:)najwyzej bedziemy dalej kombinowac haha:D a na wakacje gdzies jedziesz?my dopiero we wrzesniu to w sumie nawet lepiej by bylo niezaciazyc teraz bo rzygac we wloszech nie chce haha

reklama
Maziajka gratuluję kreska piękna i taka jak ma być na tym etapie, i tak jak piszą dziewczyny teraz już bez stresu niech kreska ciemnieje a dzidzia pięknie rośnie.

Do góry