reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak dziś naczyniowiec w środę gin. Ja już po. żyła do operacji, usunięcia bo i tak już swoich funkcji nie spełnia - niedrozna. Lekarz powiedział żeby nie przekładać swoich planów macierzynskich, ale będzie wieksze ryzyko zadtoju krwi w lydkach w ciąży, wiadomo. Teraz to ja już się wszystkim martwię. Kiedyś taka nie byłam. Zaszlam w ciążę i było ok mimo żylaków bo większość kobiet jakieś ma przed 40 tką, mimo tego się decydują. A teraz cykam i wszystko analizuje a jakbym wpadła byłoby po kłopocie ;-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya - witaj :) , napewno znajdziesz tu wiele porad, jest ta metoda owulacja plus 12 (h) jak masz owulację dziś to męża dorwać jutro nie zaszkodzi haha ;) ,

Agnesis - ale wytrwała jesteś hihi, ja jak zamówiłam 50 testów to sobie testowalam od 11 dnia po owu co 2 dni i juz , tylko wtedy też się nie staraliśmy tylko tak o "dla sportu" haha i negatywy,

Maziajka- ciekawa jestem wyniku , daj znać :)

Antonia - to lipa bo jednak trochę strach .. , a coś smarujesz albo coś bierzesz na te żyły swoje ? No chyba wpadka najlepsza ale z drugiej strony teraz człowiek tyle wie ze ciężko o wpadkę chyba ze juz naprawdę cykl się bardzo przestawi itp.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka wytrwała jestem, bo nie mam żadnych objawów, przeczuć, nic. Zazwyczaj "coś" czułam to testowałam szybko. A teraz chyba w ogóle nie zatestuję, bo mnie @ wyprzedzi ;)

Żyły mam czyste, miałam wcześniej skrzepy i bralam zasyrzyki w brzuch z tego powodu. Skrzepy się rozpuscily i sa czyste tylko estetycznie mam zylaka na nodze poptostu :-) ktory tylko szpeci więc trzeba by usunąć. Tyle. Będę żyć :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane zauwazylam u siebie taka zaleznosc w moich cyklach dziwnych.Po ciazy moje cykle wygladaja tak:
31,30,28,31,26,33,27,33.. czyli wychodziloby ze teraz mnie czeka krotszy cykl :p zobaczymy

Elenna wpisałam te cykle na ovu i przesuneło mi owulke z 8 na 6 wiec niby było 3 dni przed owulacja i 3 dni po..ale ja dalej mysle ze 7 była:p

Ostatnia edycja:
Maziajka widzę, że to zależy od labo, bo u mnie faza lutealna ma normy do 15,9ng/ml a w innych, dziewczyny mówią, że jest do np. 23. Tak czy inaczej raczej dobrze :)

reklama
Do góry