reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Araya mam nadzieję że trafisz:-) Ja juz tez się nie mogę doczekać na moje staranka,ale jeszcze chwila. We wrześniu powinno się wszystko wyjaśnić bo mąż dostał awans ale czekamy na potwierdzenie w podwyżce pensji :-) i do dzieła. Tylko szkoda bo pewnie wyjdzie mi tak ze będę w najgirsze upały chodzić w zaawansowanej ciąży a wolałabym rodzić jesienią a nie w sierpniu :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę więc dobrych wieści i szybkiej fasolki :)

reklama
Ja to podziwiam takie osoby które przez pół roku staraja się dokładnie 3 dni przed :-)
Ja jestem niecierpliwa :-)

Ja teraz nakrecilam się na chłopaka! I wybrałam kolejne imię a mianowicie Nikodem :-)
A na dziewczynkę kompletnie nic mi nie pasuje :( a chcialabym jakas alternatywe miec wybrana.

Ale jestem ciekawa co tam rośnie. Mam nadzieję ze tylko zdrowo i prawidłowo sie rozwija :-)

Elena kiedy masz prenatalne?:)
U Was tez ladnie wyszlo bo 2 dni przed i 12h po co nie? Wiec dziewczynkowo i tak:)

Ja nie mam pomyslu na starania w tym cyklu bo nie mam pojecia kiedy bd owulka i ile bd trwal teraz cykl;(zawsze inaczej

Millo u nas wyszło tak 3,5 dnia przed i jakoś myślę ze 12 h po jak nie więcej. Więc naprawdę nie wiem co będzie i z którego przytulania przetrwał plemnik :) bo 3,5 dnia to wydaje mi się strasznie długo żeby coś przetrwało a z tego seksu po owulacji skoro szyjka już był nieplodna to ze jeszcze coś przepuscila to też ciekawe, widocznie może była jeszcze lekko otwarta :-)
A prenatalne mam za tydzień w środę. Ale to będzie 11 tc+2 więc myślę ze za wcześnie na poznanie płci :-)

Millo a u Ciebie który dzień cyklu? Jak Twoje ph? Ciężko doradzić bo każdy organizm jest inny, neiktorm wyjdzie 3 dni przed dziewczynka a niektórym chłopiec, pewnie to zależy od warunków jakie panują i sluzu.

A ostatnio jak u Was były działania?

Elena no to ciekawe jak u Was ale i tak wszystko jakby na dziewczynke wiec wiecej zrobic nie moglas:)Ja mysle ze bedzie Twoja wymarzona!:)
U nas bylo albo 3 dni albo 2dni bo ja mysle ze 2dni a ovu dal 3dni..i po owulce tez bylo albo 1 albo 2 w tym wypadku.

Teraz mam 11dc ale owulka raczej 18stego.Ph nie mierzylam nawet bo pewnie jak zwykle 5.Diety nie trzymam tez.Ogolnie chyba mam dolek jakis..:(

Antonia jak będę wiedzieć to Wam napiszę :-) a rodzinę i znajomych przetrzymam do porodu...hehe :-D

Millo to planowanie jest denerwujące...ale zawsze jest szansa 50% więc czasem warto nieco odpuścić jak to ma psuć humor i wprowadzać napięta atmosferę co niekoniecznie dobrze może wpływać na to aby się udało.

Hej dziewczyny, spać nie mogę :(. Dziś przewidywany dzień @. Wczoraj dałam czadu w pracy i w nocy bolał brzuch i jajnik. Ale rano test ładnie 2 krechy :). Więc chyba coś z tego jednak będzie. Dziś kupię test lepszej jakości na pamiątkę :). Powoli przysposobiam myśl o dziecku. Wiecie to wcale nie jest tak, że jak zobaczycie test pozytywny to jest euforia na maxa. Jest euforia na maxa po teście a później przychodzi chwila nostalgii : super tylko co teraz będzie? Dam radę? . Czy wszystko jest ok z fadolką itp. Oczywiście wszystko się wycisza i powraca czysta radość. Bynajmniej ja tak mam :).

reklama
Do góry