reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo To chyba nie do mnie było hihi ;) u mnie ani 3dni odstepu, ani za 1 razem;)

Arya Ja do tej pory mam ten stan..od nostalgii czy wszystko ok po radość :)

Jeszcze dziś z rana sąsiadka starsza do mnie z pytaniem co będzie. Ja mówię ze zdania są podzielone ;) A ona mówi - nie chce Cię zasmucac ale raczej chlopczyk będzie bo za ładnie wyglądasz,buzia się okragla zrobiła. Ja mowie- ze mi wystarczy ze będzie zdrowe;)

Dziś Pani fotograf która robiła sesje nowrodokowa mojemu synkowi umieściła zdjęcie malutkiej dziewczynki na facebooku. I jest ona tak bardzo podobna do mojego synka jak byl tez taki mały, dosłownie klon w wersji żeńskiej.. i przypimna mi mnie z tego okresu noworodkowego. Bo znowu synek był bardzo podobny do mnie po urodzeniu. I znów nakrecilam się na córkę..bo właśnie tak sobie ją wyobrażam jak ta dziewczynka na zdjęciu. Dosłownie identycznie.
Wiem ze dzieci sa podobne..do siebie. Ale nie wiedziałam ze aż tak bardzo :-)

Dziewczyny dla porównania dzisiejsze testy. Zielony to test owu-paskowy. Obydwa testy to 20. Dziś powinna być @ na szczęście jej nie ma :). Mój ouw z każdym dniem jest coraz mocniejszy, dziś prawie dorównuje kresce testowej. Widocznie należę do grona tych , którym owu wykrył ciążę :) 20160831_121653.jpg

Załączniki

• 20160831_121653.jpg
    20160831_121653.jpg
    821,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Arya zazdraszczam!piekne testy!!!
Ja tez chce byc w ciazy;(buuu!!

Maziajka kurde do roboty bo same zostaniemy zaraz na tym forum!:/;p

Do góry