mamakaja na pewno zostanie wynagrodzona ! Nie ma innej opcji, i masz swieta racje - gdyby nie BB zapewne wiele z Nas nie wiedzialoby wielu rzeczy jakie wiemy teraz. Ja na pewno nie zdecydowalabym sie na monitoring, badania jakie zrobilam a o suplementach dla siebie i Ł. pewnie nie mialabym zielonego pojecia bo kiedys wydawalo mi sie, ze po co to ? eh, gdyby ktos jeszcze rok temu powiedzial mi, ze bede zmagac sie z takimi dylematami,problemami jak teraz, pewnie powiedzialabym ze jest glupcem..a jednak 
zakrecona witaj
Wy tez widze staranka o dziewczynke ? Rzeczywiscie par "siusiakowych" tu jak na lekarstwo
ktory to cykl staranek ?
piranha czyli zrobie jak piszesz
powiedz mi tylko czym rozni sie test czynnosciowy na prolaktyne od zwyklego badania ? Przyznam ze zielona w temacie jestem niestety i nie wiem "czym to sie je ". FT3 i FT4 zbadam na pewno, i jak tylko bede miec wyniki - dam znac. Z tego co sie orientuje, tu dzien cyklu nie ma wiekszego znaczenia prawda ? We wtorek zrobie TSH i zobaczymy jaki bedzie wynik.
Ile najlepiej stosowac diete, oraz suplementacje ? 3 miesiace czy mozna smialo dluzej ?
I w ogole jeszcze jedno pytanie - Kochana Ty juz zaliczasz sie do grona zafasolkowanych czy jeszcze nie bo nie udalo mi sie tego doczytac wybacz :-(
elmo no tak - ziemniaki
na ile sposobow mozna je jesc, tego swiat nawet pewnie jeszcze nie wie. U Nas w domu, nie ma dnia bez miesa, tzn . Ł nie ja musi jesc, bo jak nie ma to gorzej niz male nadete dziecko
Czasem mysle, ze Nam jeszcze nigdy nie udalo sie wstrzelic tak dokladnie jak piszecie. I z tego co czytalam teraz, najczesciej zaleca sie seks wlasnie rano, a u Nas przewaznie byl to wieczor,mylne pojecie mialam o wielu rzeczach. A jaka rade masz na testy owu ? Bo tu slyszalam juz wiele opinii. Najlepiej robic je rano, czy przed pojsciem spac ? Ja zawsze staralam sie je robic w okresie okolowulacyjnym o podobnej godzinie, przewaznie bylo to miedzy 16-18, ale czytalam tez opinie, ze powinno sie robic zaraz przed pojsciem spac, jak najpozniej, a rano nie powinno bo wtedy wynik moze byc zafalszowany. A mysle, ze od jutra chyba moge juz zaczac, jak pisala piranha CLO moze przyspieszyc owulacje, wiec warto mimo usg byc wczesniej przygotowanym 

zakrecona witaj

piranha czyli zrobie jak piszesz

Ile najlepiej stosowac diete, oraz suplementacje ? 3 miesiace czy mozna smialo dluzej ?
I w ogole jeszcze jedno pytanie - Kochana Ty juz zaliczasz sie do grona zafasolkowanych czy jeszcze nie bo nie udalo mi sie tego doczytac wybacz :-(
elmo no tak - ziemniaki