Piranha
Fanka BB :)
Hej hej! Coś mi emoty nie działają więc będzie czarnobiało 
Airfix, oj rozumiem doskonale, oj ile ja się nastresowałam, nadal Krzyś jest taki trochę ...inny ale może kontakt z dziećmi go zmieni ...albo będzie ekscentrykiem
A możesz na PW opisać jakie problemy komunikacyjne występują? Ja cały czas się zastanawiam jak pomóc mojemu synkowi, może najlepszym lekarstwem będzie przedszkole ale boję się, że umieszczenie go w zgranej już grupie spowoduje jakiś dystans. A Twój synek chodzi do przedszkola? Jak radzi sobie w grupie?
Elmo, dzięki kochana :-*
zakrecona, Tobie również dziękuję, glukoza ewidentnie Ci sprzyja
Piękny pęcherzyk, owulka tuż tuż! Mój Krzyś jest z 18 maja 
Nuuuśka, aż nie wiem co napisać po tylu przemiłych słowach, dzięki kochana, aż się mi ciepło na sercu zrobiło, super babeczka z Ciebie i mam nadzieję, że zostanie Ci to wynagrodzone niebieską wyprawką za niecałe 9 miesięcy. To zazwyczaj z tych "innych" wykresów są ciąże więc dobrze to wróży
Jedz jak najczęściej (nie dopuszczaj do uczucia głodu) i łącz często węglowodany z białkiem by podnieść poziom cukru, rób to zwłaszcza w okolicy owulki i w fazie lutealnej. Simon's Cat is the best
)), lubiłam go oglądać. A jak tam Twoje pH?
meg, bardzo duży ten pęcherzyk, bardzo prawdopodobne, że już przetrwały z niezdolną do zapłodnienia komórką jajową
A nie możesz załatwić sobie Pregnyl lub Ovitrelle?
Kiraa, niestety nie, kończyłam inżynierię środowiska na polibudzie
Mi 18 pażdziernika już 35 stuknęło na liczniku przebiegu
W 2-3 dc sprawdż LH, FSH, testosteron, estradiol a w połowie fazy lutealnej (7 dpo gdy FL trwa 14 dni) progesteron i prolaktynę (najlepiej test czynnościowy czyli prolaktyna spoczynkowa a potem godzinę po podaniu tabletki metoklopramidu). Bardzo bym chciała zebrać te wszystkie informacje w zgrabną całość
ale czasu brak, może uda się jednak za jakiś czas. Wstwiam mój szczęśliwy wykresik w postaci obrazka bo coś przestało mi działać konto na enpr (nie potrafię się zalogować).
Zobacz załącznik 590156
Maggie, serwatka sprzyja poczęciu chłopca, lepiej unikać.
krystianmartin, wielka szkoda
, a może dasz radę załatwić sobie Duphaston w PL? Ja nabyłam spore ilości na forumowych sprzedażach, miałam na kilkumiesięczne starania i kilka tygodni ciąży
To była ciąża na 100% a owulka była wcześniej (sama zobacz, że przy zaznaczeniu owulki w 22 dc faza lutealna jest za krótka. Zresztą nie mogło pomylić się tyle testów. Kreska wyszła wyraźniejsza (i to na testach 25 mIU/ml) w okolicy 18 października bo były to 2-3 dni po implantacji, niestety z jakiegoś powodu ciąża się nie utrzymała i hCG zaczęło spadać, stąd testy wychodziły negatywne albo mega bladzioch po 2 godzinach. Być może progesteron pomógłby utrzymać tą ciążę (a być może zarodek miał jakąś ciężką wadę i został usunięty przez organizm), Twoje wykresy są często takie "małoproesteronowe", zresztą pamiętam, że kiedyś sprawdzałaś progesteron i wyszedł 9,8 co wskazuje na niewydolność ciałka żółtego. Wiem, że próbowałaś z Luteiną ale wtedy nie łykałaś z M suplementów, może suplementy + Duphaston (dydrogesteron lepiej się wchłania) będą strzałem w dziesiątkę? Pomyśl - jesteś w stanie zajść w ciążę, masz drożne jajowody i nie potrzebujesz żadnej laparoskopii, musisz po prostu trochę pomóc swojemu organizmowi i na pewno się uda, będziesz mieć śliczna, zdrową córeczkę.
Myfanwy, hahahaha, przygotowania jak do wojny
)), jesteś super przygotowana i będzie z tego córeczka jak nic 
Dorcia, za Ciebie też mega kciuki, listopad będzie Wasz i posypią się plusiki na testach ciążowych oraz lipcowe/sierpniowe dzieciaczki!
Airfix, oj rozumiem doskonale, oj ile ja się nastresowałam, nadal Krzyś jest taki trochę ...inny ale może kontakt z dziećmi go zmieni ...albo będzie ekscentrykiem
Elmo, dzięki kochana :-*
zakrecona, Tobie również dziękuję, glukoza ewidentnie Ci sprzyja
Nuuuśka, aż nie wiem co napisać po tylu przemiłych słowach, dzięki kochana, aż się mi ciepło na sercu zrobiło, super babeczka z Ciebie i mam nadzieję, że zostanie Ci to wynagrodzone niebieską wyprawką za niecałe 9 miesięcy. To zazwyczaj z tych "innych" wykresów są ciąże więc dobrze to wróży
meg, bardzo duży ten pęcherzyk, bardzo prawdopodobne, że już przetrwały z niezdolną do zapłodnienia komórką jajową
Kiraa, niestety nie, kończyłam inżynierię środowiska na polibudzie
Zobacz załącznik 590156
Maggie, serwatka sprzyja poczęciu chłopca, lepiej unikać.
krystianmartin, wielka szkoda
Myfanwy, hahahaha, przygotowania jak do wojny
Dorcia, za Ciebie też mega kciuki, listopad będzie Wasz i posypią się plusiki na testach ciążowych oraz lipcowe/sierpniowe dzieciaczki!