reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuśka, dzięki że pytasz :-D Czuję się bardzo dobrze, ruchy dzidzi są już lepiej wyczuwalne, wczoraj wieczorem kopała jak szalona, nawet M poczuł :tak: A co do imion to pytam przed chwilą mojego synka, a on że Beatka mu się podoba :-D No i klops, każdy chce inne, dobrze że jeszcze czas.

Dziewczyny widzę, że jesteście bojowo nastawione na grudzień! I dobrze - tak trzymać!! Mikołaj ma latać jak szalony i przynosić Wam Wymarzone Fasoleczki!!! :tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny!
Wróciłam z wizyty! :-) moja wspaniała pani dr.zrobiła dokładne usg,a zapłaciłam tylko za recepte 20zł.

:-):-):-) widziałam moją Myszke...ma 2 mm!!!! :-):-):-) i serduszko już pika!!!
Tak się wzruszyłam że mi łza kątem oka poleciała..
Wiek ciąży 5t5d, wg Om 7t4g. :sorry2: także owulacja była 14 dc,a boboseksy 12dc.

:-) ktoś zna przypadki spłodzenia synka 2 dni przed owulką:-D:-D?? :blink: chyba nie... :happy2: nieważne..
Modle się żeby maleństwo zostało z nami,było zdrowe.... :-) i żeby rodzina świnek była w lipcu w komplecie!

:happy2: dzięki dziewczyny za Wasze wsparcie i kciuki! :zawstydzona/y: jesteście super babki! :-)

M ma dziś wolne,więc wpadłam tylko z nowinami.
;-) do pogadania,pozdrawiam.

VViedzma GRATULUJĘ :-)
Elmo niezle Twoj kolega dal radę z ta książka:-D uśmiechałm.sie niezle :-D choc ja w tych sprawach nie jestem mocna :-D ja mam księgowa bo pracuje na działalności gospodarczej tzw.samozatrudnienie

Ja dziewczyny moje kochane do konca miesiaca mam urlop tylko 30.11 ide ba inwentaryzacje w pracy:-) Moj K tez ma urlop wiec bedziemy przygotować sie do staranek i dzialac :-D:-D Jutro na monitoring ide i w poniedziałek tez:-)

Gorąco pozdrawiam Was babeczki

Załączniki

• 2Q==.jpeg
    2Q==.jpeg
    7,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Ja znów w przelocie, niestety większości nie doczytałam :-(

Nuuuska
, no to dajcie czadu w sobotę :-), dzięki za dedykację hehehe :-D

Oczyniebieskie, faktycznie śliczny suwaczek :-)

mamuśkamimi, według mnie dawki są w porządku, ja bym wzięła ten Royal Jelly skoro tak zachwalają powstawanie po nim rewelacyjnej jakości komórek jajowych. Stevia to jedyny słodzik zalecany przy planowaniu synka :tak: Co do witaminy E -1 mg alfa-tokoferolu to 1,49 IU naturalnej formy i 2,22 syntetycznej, zatem 200 mg to 444 IU syntetycznej witaminy E, powinna zatem wystarczyć jedna tabletka.

anias, dorzuciłabym koniecznie koenzym Q10 200-300 mg dla Was obojga oraz L-karnitynę 1000-2000 mg dla M. Bierzcie to cały czas (oprócz wiesiołka).

vviedźma, aaaaaaaa, ale się cieszę, cudne wieści, juuuupiiii!!!! No jasne, że można spłodzić synka 2 dni przed owulką, jednak wedle pomiarów naprawdę ciężko wyznaczyć wiek ciąży co do dnia, lekarze mierzą CLR klikając mniej więcej białą plamkę na ekranie USG :-)

HELLOŁ !!!

Wiedźma
...aaaaaaaaaaa ale się cieszę !!! SUPER !!! Całe 2 cm szczęścia !!! Cudnie !!!

Nuuśka
Krystianmartin
Zakrecona
Maggie
Elmo
Piranha
Czarna
Mamakaja
Marchew
Araki
Anias
Macy
Anette
Mamuśkamimi
Maran-atha
Oczy niebieskie
Gorgusia
i wszystkie BB koleżanki

MIŁEGO WIECZORKU WAM ŻYCZĘ !!!

Ostatnia edycja:
Wiedzma ale super wiesci! Gratuluje serdecznie i duzo zdowka dla Was:)

Piranha ciezko kupic wszystkie suplementy od jednego sprzedawcy i jak wstawialas mi link koenzymu kiedys tak teraz juz go ten facet w w miare rozsadnej cenie nie ma i ma mi dac znac jak bedzie mial, tylko ze w ciut mniejszej dawce ale to bede brala najwyzej podwujnie.

A jakos obilo mi sie o oczy jak komus pisalas zeby B -50 brala do owulacji? Czy pomylilam cos?

Dorcia milego wieczorku rowniez!:)))

Vviedźma GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chyba @ ruszyła Juuuupi
:-D
Jednak nie:no:, myślałamże to po zumbie ruszyło a to po prostu się spociłam... załamka normalnie sama nie wiem co jest

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry