reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aniu
testy lh to u kazdego indywidualna sprawa... Niestety chyba nie ma jakiegos pewnika, powinny blednac po owu.... U mnie nie bledna:cool:

Zakrecona
spokojnej nocy

reklama
mi w cyklu, którym się udało powoli mi to lh schodziło i też test pozytywny był przez kilka dni... ale ten właściwy to krecha była mocniejsza od testowej...

ja pamiętam jak do liceum się wybierałam 6 grudnia, chcę już wkładać buty a tam pomarańcze... ale się uśmiałam...

Matik - mam nadzieję, że szybko napiszesz rano jaki wynik... będę wypatrywać odpowiedzi od samego rana... mój mąż stwierdził, że oszalałam jak po przytulaniu leżałam z tyłkiem do góry ;P no ale co - udało się... dobrze, że nie widział co ja z sodą wyprawiałam... to by dopiero postukał się w głowe - hehe :p

Marhewko

dobrze ze oni nie wiedza co my wyprawiamy Ty z soda ja z limonka po chacie sie chowam,a moj M mowi co tak ladnie pachnie, koktajle sobie robisz czy co.... Ohh bedzie co wnukom opowiadac, zeby tylko efekt byl:-)

no to ladnie mnie nakrecilas apropos tego testu lh :-) buzka

anias, niestety to sprawa indywidualna, zależy to od wysokości piku LH i potem szybkości opadania poziomu tego hormonu w naszym organizmie, zatem u jednej test będzie negatywny już po kilku godzinach od piku a u innej nawet po kilku dniach, u mnie kolejnego dnia kreska była wciąż mocna ale już słabsza od kontrolnej. Zapomniałam napisać, synek ma 3,5 roku :-D, jego wiek jest w suwaczku :-) Co do przetrwałości pęcherzyka, wcale nie musi tak być, u jednej kobiety 24 mm to już za dużo a u innej taki pęcherzyk wciąż wypuszcza zdolną do zapłodnienia komórkę jajową. Po drugie pęcherzyk mógł przyrastać w niektóre dni np. po 1 mm osiągając ostatecznie piękne 21-23 mm :-) Ale pech z tym termometrem :-(, ja swój mam do dziś :-D

Matik, czekam rano na niesamowitą cud-kinderniespodziankę!

Piranha dziekuje:) jutro ide na usg i ciekawe czy juz bedzie po owu.
Ja korzystam z telefonu i nie widze suwaczkow i wykresow. Szkoda ze nie ma takiej funkcji.
Skoro Krzys ma tylko 3,5 roku to naprawde zdolny z niego chlopaczek:)

hej hej

Temperatura poleciala, czuje w kosciach ze @ nadejdzie wielkimi krokami dzis. Kolejny miesiac za mna..:-(

piranha czy ta moja FL nie wydsje Ci sie za krotka ? :dry: bo mnie tak, jesli dzis nadejdzie @ to wychodziloby na to ze w tym cyklu miala tylko 12 dni. I w ogole policzylam ze w tym miesiacu tak czy siak bedzie ciezej z monitoringiem, bo jesli @ bedzie dzis, to CLO zaczne brac od piatku, potem sa Swieta wiec nie ma na no liczyc,a w tydzien sylwestrowy z tego co sie orientuje moja gin ma urlop bo juz wczesniej cos mowila, ze gdzies wyjezdza.
Jesli gin zaleci branie CLO po 1 tabletce dziennie jak teraz zalecila, to brac po 1 czy po 0,5tabl. ?
Co do odtykania noska - mnie zawsze pomagalo przy katarze pokropienie poduszki Olbas-em albo inhalacje z jego udzialem. Wczoraj Ola miala tak zatkany nosek, ze ciezko strasznie bylo zasnac, a siaka go doslownie co 5 minut :-(

matik lec na betke, trzymam mocno &&&&&

anias fajny ten termometr, nie widzialam takiego, ale sama balabym sie ze go stluke wiec u mnie odpada :zawstydzona/y: bo z termometrem spie pod poduszka :wściekła/y:

Od dzis popludnia zaczynamy swiateczne porzadki, wiec zajme sobie czyms pozytecznym glowe, zeby za duzo nie myslec.

reklama
Do góry