reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakrecona bardzo dziękuję i proszę jutro o więcej informacji. Ja nie próbowałam jeszcze tego Rephresh , tylko Replens stosowałam ciut po serduszku, dlatego proszę o wskazówki i jeszcze o tej limonce. Spokojnie może być jutro:-) i tak musze dopiero zakupić ten Rephresh.

Milla21 ja jeszcze niedawno oglądałam te bransoletki a teraz jak szukam to pokazuje się mi bąd. Sklep ten był napewno w Warszaiwe Jak znajdziesz namiary na inne bransoletki daj znać:-)

reklama
zakrecona od 5 dnia po zapolodnieniu, ale sama wiesz ze nawet gdybysmy to braly pod uwage to i na to za wczesnie :zawstydzona/y: zapomnialam napisac - sliczne te bransoletki !! :)

maggie chyba czesto wlasnie tak jest ze z takich pomylek rodza sie dzieci :-) az milo sie czyta, a ostatnio zapomnialam odpisac - ja bym starala sie od razu po Twoim zabiegu, skoro pare dni po wypadnie Ci termin @ :tak:no bo co kochana stoi na przeszkodzie ??

Milej nocki :)

Ja na szybciutko, bo rano musze wstac :crazy:

Ksiezniczka
dokup sobie rephresh, mi sie na oko wydaje ze nie mizesz zajsc bo replensem wszystko moglas wybic. On jest silny, a propos moj jest rzadki lejacy sie.
mi z Jonasem tez sie tak wydaje jak piszesz, ale Piranja mowila ze patrzy sie na moment owu... Hm tylko jak jest o+12 to chyba trzeba dodac, nie?
ja kawy nie pije, tzn po owu pozwalam sobie na latte, a tak to inke pyszna kupilam i pije z mlekiem. Co do jedzenia to ja jestem pol wegetarianka :laugh2:- tzn normalnie jem ryby i od czasu piers z kurczaka. Na diecie dziewczynkowej powinno byc bez ryb, kurczak moze byc. Ja jem makarony z jasnymi sosami, nalesniki z twarogiem pierogi z twarogiem. Duzo tego ma....brakuje mi moich ukochanych warzyw i owocow i to mnie dobija. Raz na tydzien zjem cwiartke pomidora. Wszyscy naokolo mi mowia, ze slabo wygladam, tzn schudlam i blada jestem . Tak tez sie czuje...

maggie
dzieki, jakos sie docieramy i mysle ze strzelimy w o+12 jak Bog da w Nie- Zgodke :)
ten actigel to uzywaja laski z ingender!!! T wedlug mnie ten.

poczekajm do jutra na Szefowa czy potwierdzi ;)

Nuska kopa na jutro na tempke przekazuje

zakrecona
juz nie moge sie doczekac Twojego testowania ;)

Kolorowych, do jutra ....

Ksiezniczko
niskie ph trzeba utrzymywac caly czas, nawet jak nie bylo serduszka w miedzyczasie, bo chodzi o to ze kom jajowa moze ziemic polaryzacje na ujemna, i wtedy przyciagnie plemniki chlopczykowe, dlatego jest bezwzglednie wazne stale pilnowanie ph 4-4,5 A jesli dzialasz z odcieciem jak kaze Shettles to musisz to robic 2-3 czy 4 dni.... Dlatego ja sie na to nie pisze, bo wiem jak to trudne, przerabialam i dlatego bede celowac w o+12,,,,

Mila
z czekolada nawet gorzka chodzi o to ze nie wolno, bo cukier zaburza wchlanianie wapnia i magnezu... A srodowisko o zmniejszonej ilosci glukozy predysponuje do rozwoju plodow zenskich.dlatego tak wazny jest niski poziom cukru i te "glodowki" poranne.
Piranja wklejala jakies 100 stron temu badania kliniczne na ten temat

Nuuuśka wydaje mi się że nic nie stoi na przeszkodzie, w końcu to nie jest operacja w obrębie jamy brzusznej a po dwóch tygodniach wracam do pracy :-)
Kiraa mi by się takie poranne głodówki przydały na tłuszczyk więc chyba sie skuszę, ale obawiam się jakiejś dratystycznej diety ze względu na zabieg

Dobrej nocy babeczki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry