reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
matik u nas sklepy sa normalnie otwarte :p moge Ci podeslac jak chcesz ?? :D

ksiezniczka pewnie, biore to pod uwage, ze to moze po prostu cykl bezowulacyjny, ktory ma prawo zdarzyc sie raz na czas i nie jest on na pewno niczym nienormalnym. Ale nigdy nie mialam plamien w srodku cyklu, w sumie to w II polowie, i to mnie troche martwi.
Wszystko wyjasni Nam srodowa wizyta tak sadze, poki co staram sie byc dobrej mysli, co Nas nie zabije to Nas wzmocni w koncu :happy: a jak to bezowulacyjny to kopcie w tempke zeby @ szybko przyszla ;-)

Witam:)

Nusiaa ja tez w pazdzierniku mialam cykl bezowu. Ale tak naprawde to nie wiadomo jak u Ciebie. W srode sie dowiesz wszystkiego. Kciuki bede trzymac. O ktorej masz wizyte?

Kobietki tak sobie mysle. Czy branie suplementow w tak duzych dawkach moze jakos negatywnie wplynac na organizm?

A i Jezeli od poczatku tego cyklu biore suplementy ktore poprawiaja jakosc komorki jajowej to one od razu dzialaja? Czy musi uplynac jakis czas? Jak np jest to u mezczyzn(72 dni)

Ostatnia edycja:
nie chcę zapeszać niuśka chciałbym w tym tyg wytrzymać i nie robić i widzieć jak wstrętna nie przychodzi :tak: i w sobotę ewentualnie
dobra zobaczymy bo pewnie za moment zawita i nie ma o czym mówić

Matik bardzo, bardzo Ci życzę żebyś się przekonała jak to jest!
anias2 suplementy - nie zaleca się brać dłużej niż 6 m-cy. I tak dieta to podstawa, z niej organizm najwięcej zabiera witamin i minerałów, lepiej są przyswajalne niż z suplementów. Dietę też należy przerwać po 6 miesiącach i dać organizmowi odpocząć.

anias z racji tego ze gin przyjmuje u mnie w poradni, to pojde jako ostatnia tak jak zawsze, okolo 20 mysle :tak: wiem, ze nie zawsze mozna miec pewnosc, sama jestem ciekawa co pokaze to usg :zawstydzona/y:
A co do suplementow, zawsze moga pojawic sie skutki uboczne niestety, w koncu kazda z Nas jest inna a dawki jakie przyjmujemy sa mimo wszystko duze, i nie wiadomo do konca jak oragnizm na nie zareaguje.

matik nie prorokuj !! termin @ masz na dzis z tego co pamietam tak ? a temp. zamiast w dol to w gore poszybowala wiec ja nadal mocno zaciskam wszystko co moge :) &&&&&&

Piranho, miałaś rację, owulacji nie miało prawa być w 8 dc. Jest dziś :tak:
Nuuuśka, wpisz mnie od razu na luty, bo w styczniu nie było prób. Termin @ to 24.02.2014.
Przy testach owulacyjnych trzeba uważać, kupiłam w pierwszej aptece i miały czułość 40! Niestety opakowanie wyrzuciłam i nie wiem jakiej firmy. Na opakowaniu nie było napisane jaka czułość :wściekła/y:

Niuśka tak na dziś termin zawsze mam 29dc jak na razie cisza i zawsze miałam spadek ale wiesz tyle rzeczy dziwnych mnie spotyka że i teraz się nie zdziwię

Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa , Gargusia i reszta babeczek kochanych jeszcze pare dni i będę testować :-) Musicie jeszcze chwilkę poczekać
Dorcia że ile u Ciebie stopni dzisiaj ? 22 ? Gdzie ty mieszkasz? :-) u mnie od rana w miarę pogoda Byliśmy na spacerku w lesie a teraz pada....;-(
Nuuska kurcze coś mega pokręcony Twój ten cyk :wściekła/y:l Może jednak uda Ci się jutro do gina wyskoczyć?
Matik gdzie Twój wykres w dół?????? Z tego co widzze to tempka poszała troszkę do góry
Lilly można samemu zrobić te bransoletki Właśnie będę się uczyć :-)
Księżniczka pamiętam o Tobie i dzisiaj podeśle CI te informacje co mam Tylko teraz pisze z kompa mojego K
Piranhu jak wyjazd się udał?

Do góry