reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam was dziewczyny mam pytanko czy któraś z was leczy się w invimedzie w Katowicach? Chodzi mi o to czy juz przeprowadzają tam zabiegi in vitro?

reklama
ale napisałyście przez jeden dzień!! ja wczoraj cały dzień w podróży prawie, dotarłam do domu przed 1 w nocy, dziś rano miałam trochę pracy, ale po południu sobie odpocznę. Kochane, podpowiedzcie coś fajnego i nieskomplikowanego na obiad :-)

Zakręcona, ale pięknie temperaturka Ci idzie w górę!! a tu jeszcze tydzien do testowania. zaciskam kciuki i chucham na tempkę:-) dzięki za kolejne tytuły do listy 'do obejrzenia'

Matik, kciuki nadal mocno zaciśnięte, będzie dobrze, zobacz jak ładnie dziś temperatura Ci podskoczyla

Agagsm, gratulacje ślicznego dzidziusia!!

daria, ale piękne dzieciaczki!!

Kiraa, ale Kochana rozmawialaś z ginem i on powiedzial, że cykl bezowu? Przypomnij sobie dopiero co zakończony cykl Nuśki... tam też mialo nie byc owu, spojrzyj na testy, wczorajszy pik i dzisiejszy spadek temperatury to bardzo ładne oznaki owulacji:tak:

Dorcia, super, że beta tak spadła!! juz niedlugo będziecie się starali o dzidziusia!!

Nusia, a jutro idziesz do tej ginki, która nie chciała Ci zrobić usg, czy do tej drugiej? kurcze, szkoda, że nie będziemy mogły zobaczyć jej miny na Twoje informacje o tamtym cyklu...

lilly ja często robię pierś z kurczaka (cienko rozbijam, smaruję majonezem, sypię pierzem i solą, na to drobno siekam cebulkę lub pora, kroję drobno lub ścieram pieczarki na najgrubszych oczkach i ścieram na drobnych oczkach marchewkę) całość zapiekam w piekarniku i podaję z frytkami lub ziemniakami.

matik tym razem z pewnością będzie dobrze. Wszystkie mocno zaciskamy kciuki, więc musi pomóc i być dobrze. Zobaczysz:-):-)

Elmo, Małe Liski - czysto teoretycznie to był moje ostatnie usg... mój mąż bardzo chce iść na usg 3d no i możliwe, że pójdziemy... mam nadzieję, że uda się pojechać do Polski... jakoś nie mam strasznego ciśnienia aby poznać płeć... niestety wkręciłam sobie, że możliwe, że to obojnak dlatego nie mogli stwierdzić jaka to płeć... w ogóle jakaś przybita chodzę od dłużeszego czasu a wczorajszy dzień mnie zupełnie podłamał... dziecko zdrowe - czego więcej chcieć? eh, mam nadzieję, że to nie od tarczycy...

Marchewka no chyba Cie... obojnak? No wiesz co? Powiem Ci ze wyobraznia kobiet w ciazy nie zna granic :tak: Kochana, jestem przekonana ze to napewno zdrowy dzidzius jednej płci, chlopiec lub dziewczynka, ale jakos mam przeczucie ze to pierwsze. Wiem ze w ciazy łąpie sie doły, tez to mam, tez wmawiam sobie rozne rzeczy, np. regularnie panikuje ze sacza mi sie wody. No ale taka natura ciazy. Umow sie na to 3d, nawet jesli nie masz cisnienia to bedziesz poprostu wiedziec. Glowa do góry, buziaki :*

Hej,

Marchew a co powiesz na to usg?

15 tydz nasze.jpg

Załączniki

• bąk 15 tydz..jpg
    bąk 15 tydz..jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 48
  • 15 tydz nasze.jpg
    15 tydz nasze.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry