reklama
maggie2205
Fan(ka)
Elmo trzymam kciuki mocno, pomysl kochana juz utulisz swojego synusia. Pomodle sie by wszystko poszło dobrze
Matik2012
Fanka BB :)
Elmo trzymam kciuki, już lada moment utulisz swoją dzidzię 
Niuśka cieszę się , że masz te badania to zawsze duży krok do przodu.
Podziwiam Cię

Niuśka cieszę się , że masz te badania to zawsze duży krok do przodu.
Podziwiam Cię
zakrecona
Dzień dobry:-)
Elmo kciuki zaciśnięte i pomodlilam sie Czekamy na wieści Trzymaj sie :-)
Kiraato w Kołobrzegu polecam rybe u Rewinskiego :-)
Nuuskadobrze ze zrobisz badania, tez sue czasami zastanawiam czy naszym lekarza to trzeba podpowiadac i nakierowac ich Masakra jakas
Maggie to nawet niedługo czekalas :-) dobrze ze masz juz to za soba :-)
Miłego dnia :-)
Elmo kciuki zaciśnięte i pomodlilam sie Czekamy na wieści Trzymaj sie :-)
Kiraato w Kołobrzegu polecam rybe u Rewinskiego :-)
Nuuskadobrze ze zrobisz badania, tez sue czasami zastanawiam czy naszym lekarza to trzeba podpowiadac i nakierowac ich Masakra jakas
Maggie to nawet niedługo czekalas :-) dobrze ze masz juz to za soba :-)
Miłego dnia :-)
hej hej
pierwsza 
elmuś moooooooooooocno kochana zaciskam kciuki !! :-)
maggie slyszalam o nim, bo tu jest jednym z najlepszych lekarzy,jest wlasnie w tej mojej magicznej trojce,ale cholernie kasuje za wizyte :| na stronie ma napisane ze 170zł badz 180zł kosztuje jedna wizyta z usg.A do niego poszlabym od razu,podobno znakomity lekarz i wiele par z na prawde wielu problemow wyprowadzil na prosta,wiele par doczekalo sie z jego pomoca dzidziusia.Fajnie by bylo jakby gdzies pracowal na NFZ ale nie umialam nigdzie znalezc,bo informacja gdzies byla ze pracuje w CSK w Katowicach,ale tam to podobno juz nie
wiesz cos wiecej o nim?
zakrecia dzien dobry
) tempka w niebo !!:-)
elmuś moooooooooooocno kochana zaciskam kciuki !! :-)
maggie slyszalam o nim, bo tu jest jednym z najlepszych lekarzy,jest wlasnie w tej mojej magicznej trojce,ale cholernie kasuje za wizyte :| na stronie ma napisane ze 170zł badz 180zł kosztuje jedna wizyta z usg.A do niego poszlabym od razu,podobno znakomity lekarz i wiele par z na prawde wielu problemow wyprowadzil na prosta,wiele par doczekalo sie z jego pomoca dzidziusia.Fajnie by bylo jakby gdzies pracowal na NFZ ale nie umialam nigdzie znalezc,bo informacja gdzies byla ze pracuje w CSK w Katowicach,ale tam to podobno juz nie

zakrecia dzien dobry
maggie2205
Fan(ka)
Nuuusia moja koleżanka do niego chodzi. Jest bardzo drogi to prawda, ale u nas nikt nie był w stanie jej pomoc. Miala problemy nie z zajsciem ale donoszeniem. Jej organizm traktował fasolke jak intruza więc za każdym razem kończyło sie poronieniem. Dlatego teraz będzie miec caly arsenal leków łącznie ze sterydami
krystianmartin
ELMO trzymam kciuki jak tylko mogę najmocniej. Ucałuj synka ode mnie CMOK
Dorcia oby tak dalej. Juz niedługo betka 0 i działajcie na zielonego plusika.
Zakręcona z niecierpliwościa czekam na finał... zielony finał
Matik cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a u mnie oki jakos zleci ten cykl. dzisiaj 15dc a juz 7 dzień po owulacji bo raczej była prwada Piranha?
Zobacz załącznik 608440
MIŁEGO DNIA
Dorcia oby tak dalej. Juz niedługo betka 0 i działajcie na zielonego plusika.
Zakręcona z niecierpliwościa czekam na finał... zielony finał
Matik cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a u mnie oki jakos zleci ten cykl. dzisiaj 15dc a juz 7 dzień po owulacji bo raczej była prwada Piranha?
Zobacz załącznik 608440
MIŁEGO DNIA
reklama
anias2
Witam,
Nusiaa dobrze ze chociaz nie wmawiala Ci ze aa testy napewno sie mylily albo ze to Twoje wyobrazenia ze kreska byla. Zrobisz te przeciwciala a moze pozniej zrobi Ci ten wymaz (?) nastepnym razem przycisnij ją, ze skoro kupilas to co potrzebne do wymazu i ze juz u niej jestes to prosisz jednak o zrobienie tego. A dzisiaj tez masz wizyte ok 20?
Dorcia super ze beta tak szybko spada! Nie martw sie, bedzie dobrze
Elmo trzymam mocno kciuki! Dasz rade
Zakrecona jaka temperaturaaaa!
Nusiaa dobrze ze chociaz nie wmawiala Ci ze aa testy napewno sie mylily albo ze to Twoje wyobrazenia ze kreska byla. Zrobisz te przeciwciala a moze pozniej zrobi Ci ten wymaz (?) nastepnym razem przycisnij ją, ze skoro kupilas to co potrzebne do wymazu i ze juz u niej jestes to prosisz jednak o zrobienie tego. A dzisiaj tez masz wizyte ok 20?
Dorcia super ze beta tak szybko spada! Nie martw sie, bedzie dobrze
Elmo trzymam mocno kciuki! Dasz rade
Zakrecona jaka temperaturaaaa!
Podziel się: