reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witajcie,
chciałam Was przeprosić że tak mało do każdej z Was odpisuje - ale gubię się w tych wszytskich wynikach badań.
ale trzymam mocno kciuki za każdą z Was. :tak:

ja się tak wkręciłam w mierzenie temp i robienie wykresu że już nie mogę się doczekać nowego cyklu. :sorry2: normalnie takie to eksyctujące. :-D

reklama
Czy u Was tez dzis takie sloneczko ???? :-)

piranha dzis moj 3dc :-Dwow.

mamartusia hehh ekscytujace mowisz ??? wiem cos o tym :D uzaleznia :D a jak pomiary ?? masz gdzies wykres kochana ?

Hej dziewczynki
jestem w końcu :-)
Miałam zabiegany tydzień
nie dość, że pogrzeb to jak wróciliśmy po2 dniach to okazało się, że u rodziców było włamanie no masakra normalnie :no:
z tego wszystkiego dostałam okres :tak:
nie mogłam ze strachu spać aż do powrotu do domku w niedzielę, ledwo przyleciałam i spałam praktycznie do rana kolejnego dnia

Ale jakiś dziwny włamywacz bo bardzo kulturalny , nic nie na rozwalał ukradł mamy komputer i kilka zegarków firmowych więc kwotę swoją jakąś tam uzbierał ale na szczęście poharatał się wybijając szybę więc jest dowód. Ale strachu nam napędził .Teraz w końcu montują alarmy to jednak daje poczucie bezpieczeństwa większe niż sąsiad bo nasi sąsiedzi zawsze wszystko wiedzą a tym razem mimo, że skojarzyli , że to włamanie to nikogo nie poinformowali nawet policji :angry:

No dziś byłam na pobraniu krwi i teraz czekam na wyniki od 7 do 10dni :tak:

Krystianmartin pięknie Ci w tej fryzurce

Maran-tcha cieszę się, że też zaczynasz przygotowanie , trzymam kciuki, żeby Ci się udało :tak:

Niuśa jakbyś mogła wpisz mnie na listę starających bo widzę, że od 2 cykli nie ma mnie tam :szok:

ok zaczął się 07.03 a jeżeli miałby być normalnie za 28dni to termin @ wypada na 03.04.2014 wygląda jak 1234 START :-D

Miłego dnia, postaram się nadrobić to co przez tydzień naskrobałyście ale tyle tego jest , że ho ho :-D

to mój wykres ale nie prowadzę już tempek , może później . Nie wiem zobaczymy :happy2:

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Nuuuusiu u mnie też słoneczko SUPER!!!! A że chce się żyć:-). Ja już nawet dziś zdążyłam przewietrzyć chłopakom szafy z niepotrzebnych ubrań....z tej energii.

Musze się zebrać i też zacząć w końcu mierzyć te temp.

Piranhiu koleżanka mi ostatnio opowiadała, że u niej w rodzinie jest stwierdzony autyzm po szczepieniu, dziewczynka ma w tej chwili naście lat i zero z nią kontaktu...smutne to.
Mój starszy synek też w takim wieku przestał sypiać w dzień, a jak już spał to przedstawiał w nocy więc z dwojga złego wolałam żeby spał w nocy. Młodszy zaś mam wrażenie że jest większym śpioszkiem i nawet uda mu się samemu w południe zasnąć:-) co mnie bardzo cieszy:-D - chyba po moim mężu;-)bo on też taki śpioch.
Grypa żołądkowa już chyba przestała u nas gościć, no i M ominęła - szczęściarz z niego, chociaż z drugiej strony musiał przy nas biegać.

Krystianmartin śliczna i bardzo twarzowa fryzurka

małe liski fajnie sobie ustawiłaś tą dietę. Muszę się pochwalić że już kilka dni udaje mi się wytrzymać bez moich kochanych słodyczy:-) chociaż jest ich trochę w domu to omijam je łukiem

Matik witaj. Ja kiedyś słyszałam że czasami to ludzie z firm ochroniarskim robią takie "włamania" żeby ludzi nastraszyć i żeby iw ten sposób "zmusić" do ochrony obiektu

Ostatnia edycja:
Nuśka - tutaj jest mój wykres. malutki bo tak jak pisałam zaczęlam mierzyć w środku cyklu, jak tylko kupiłam termometr. żeby trochę poćwiczyć przed nowym cyklem.

Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

ale ekscytujące to jest. normalnie od popołudnia już myślę o następnym porannym mierzeniu i co tam będzie. :-D

Matik - współczuję włamania!! to jest okropne doświadczenie. ja jak mieszkałam w Warszawie w domu, to też miałam włamanie. ale w nocy normalnie włamali się do domu, kiedy myśmy wszyscy spali - na szczęście pies wystraszył włamywaczy. ale strach i takie poczucie że ktoś naruszył twoją strefę bezpieczeństwa było potworne - znacznie gorsze od strat poniesionych. trudno mi było poczuć się bezpiecznie we własnym domu po tym.

Ostatnia edycja:
Matik ja nic nie mówiłam o kwotach. Mój tato kiedyś pracował jako tzw. "cieć" żeby dorobić do renty i tak było wszystko ukartowane przez firmę że okradli obiekt na jego zmianie (miał jeszcze 2 zmienników) bo był wg nich w najlepszej formie zdrowotnej a obiektem była hurtownia spożywcza w której był alkohol i papierosy i kwoty wcale nie były małe bo wiadomo ile te ostatnie kosztują i są małe. Tacie trauma została do dziś mimo że minęło kilkanaście dobrych lat a od kiedy firma przejęła obiekt wszystko się uspokoiło:tak:

krystianmartin,. ale bosko wyglądasz w tej fryzurce, super!! ja dzis idę do fryzjera, pomysłu nie mam i tylko boję się, żebym nie wyszla wyglądając jak 50-latka ;)

Matik współczuję rodzicom, to jest mega nieprzyjemne uczucie, że w ogóle ktoś obcy grzebal w twoich rzeczach, że był w twoim domu, u nas mieliśmy kiedyś włamanie do mieszkania, potem przez długi czas bałam się zasnąć, a sąsiedzi, dokładnie, tak to zawsze wszystko wiedzą i widzą, a jak potrzeba to nagle nikt i nic...

Nusia, u nas też super pogoda, jak wsiadłam do auta, poczułam się jak w saunie :)) tylko wczoraj w pogodzie mówili, że od weekendu wraca zima i w niedzielę ma śnieg w calej Polsce padać!!

Piraniu, jejku, jak przeczytalam to o szczepieniach, jakaś masakra, a czy rodzice są informowani o możliwych skutkach ubocznych i powikłaniach po takich szczepionkach? a jakie są możliwe skutki jeśli nie poda się takiej szczepionki?

mamartusia, dokładnie, ja zaczynam się zawsze ekscytować w okolicach owulacji 'czy jutro tempka skoczy czy nie' :))

reklama
Ilaczek ja planowalam suplementy brac od poczatku czerwca a staranka na poczatku wrzesnia, ale teraz tak mysle, ze moze juz w maju czaczne brac te suplementy ;-)
Matik no masakra z tym wlamaniem... zawsze balam sie takich akcji, zwlaszcza jak maz na nocki pracowal a ja z dziecmi sama bylam w nocy....
Mamartusia no ja tez zawsze wyczekuje kolejnego pomiaru lubie to :)
U nas pogoda tez niezla ok 12-14 st ciepla no i w miare slonecznie

Do góry