marchew ja ci powiem ze dobija sie czasem strasznie to, ze wiekszosc lekarzy na wszystko przepisuje antybiotyk..sama wiem jak mozna tym sobie zdrowie zniszczyc. Od malego bylam chorowita bardzo i od malego ladowana antybiotykami, od urodzenia, czego efektem w wieku 3 lat byla powazna nabyta wada wzroku wynikajaca jak sie pozniej okazalo, ze skutkow ubocznych zazywania przez blisko pol roku naprzemiennie antybiotykow, ktorych przez tak dlugi okres tak malemu dziecku nie powinno sie podawac...ale to dluga historia, niestety na wiele pytan do dzisiaj nie mam odpowiedzi, a czym myslala moja matka nie wiem ale na pewno nie glowa

W przypadku Oli, jak tylko sie da, antybiotyki, sterydy obchodze szerokim lukiem,jak dlugo sie da, choc czasem trzeba podac, choc u Olusi na szczescie zdarza sie to bardzo rzadko.
aljul no wlasnie, o tym nie pomyslalam

Swieta i przystrojone drzewko :-) jak tylko je kupie i posadze zrobie zdjecie
kiraa wowwwwwwww alez skok :-) te nasze tempki to sie jakos umawiaja czy co ?? u ciebie mega skok, u mnie mega spadek
piranha robilam kochana test, ale dalej piku brak. Krecha taka jak wczorajsza,wydaje mi sie, ze ciemniejsza nie jest eh... do kitu powiem Ci.
Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 18
KWIECIEŃ 2014 :
Annette - termin @ 02.04 ( 5 cykl starań )
Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )