reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranju, córeczka przepiękna, te oczy....
Piranju, zerkinj proszę w wolnej chwili na mój wykres. Byłam pewna, ze jest bezowulacyjny bo 22.03 (13 dc) byłam na USG ok godz 13 i lekarz powiedział, ze nie ma pęcherzyka ani płynu po pęknięciu a endometrium (11mm) wygląda jakby było już ptakach (nie pamiętam jak on to dokładnie ujął
wink2.gif
) . Dlatego też nie robiłam w tym cyklu żadnych badań, serduszek też nie było bo M za granicę wyjechał. Co Ty o tym wszystkim myślisz bo temperatura wskazywałaby, ze owulacja raczej się odbyła.
Od tego cyklu piłam zioła na jajeczkowanie o. Sroki, może one coś namieszały no i miałam grypę na dodatek. Co w ogóle sądzisz o piciu tych ziół, myślisz, ze warto? I czy one mają wpływ na płeć?

Matik, tak mi przykro, zrób jak najszybciej badania żeby wyjaśnić przyczynę bo widać, ze z samym zapłodnieniem kłopotów u Ciebie nie ma tylko później coś się dzieje co uniemożliwia rozwój ciąży. Kurka, trudne to wszystko i skomplikowane.

Mamuśkamimi, czekamy..

Nuśka, &&&&&&&&&&za sedrucho :-)

Kiraa
, wykresik bardzo obiecujący :-)

Zakręcona, jutro wizyta?

Ostatnia edycja:
reklama
attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 18

KWIECIEŃ 2014 :

Annette - termin @ 02.04 ( 5 cykl starań )
Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

MAJ 2014 :

Matik2012 - termin @ .05 ( 12 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Tak dziewczyny dzięki będę chciała zrobić te badania
Dzięki

Pirania nie liczę tych cieni już dlatego jak zobaczyłam teraz taką ładną kreskę to miałam ogromną nadzieję

piranha zwiekszyc dawke ? :zawstydzona/y:wiesz co ja Ci powiem szczerze ze boje sie zwiekszac dawki tego estrofemu tak na wlasna reke, jesli mam go brac do konca cyklu to wolalabym po 1 dziennie, bo endo bylo ladne na poczatku cyklu wiec moze nie zmarnialo Nam, a i estradiol poszedl troszke w gore. Na pewno zbadam estradiol w II polowie FL :tak:
Na kolejnej wizycie musze podpytac gina co on uwaza o suplementacji estradiolu, bo kurcze wiele dziewczyn go bierze a wychodzi na to, ze ja jedna na milion ktorej tak miesza w cyklach :no::zawstydzona/y:

Lece sie szykowac do pracy :*

matik strasznie mi przykro...nie wiem co powiedziec eh...:-(wierzylam ze juz wszystko bedzie dobrze a tu cos takiego.

Czarna ja jeszcze nie mam daty bo wpierw musze przejsc operacje usuniecie pecherzyka żółciowego no a nie wiem kiedy mi termin wyznacza, tzn jestem zakwalifikowana do operacji tylko czekam az mi szpital przysle date operacji, chceilesmy we wrzesniu sie starac, ale nie wiem czy zdąze z ta operacja :) najpierw musze zrobic to co konieczne , później supelemnety przez 3 miesiace, chciała zaczac je brac od czerwca by we wrzesnu spróbować lub w październiku, ale po zabiegu bede wiedziec kiedy to bedzie konkretnie :)

Matik tule mocno kochana....nie wiem co napisać. Moja znajoma ma podobny problem. Kilka ciąż poronila. Teraz po wdrozeniu odpowiednich lekow w koncu sie uda. Ty tez będziesz miec śliczna zdrowa corke, zobaczysz. Myślę ze badania moglyby wiele wyjasnic...
Mamakaja tak w pracy, buziaki kochana!

Matik przykra wiadomość a już byłam pewna że w końcu Ci się udało... ale na pewno przyjdzie dzień że się uda zobaczysz!
Nuuska ten cykl jest Wasz! nie może być inaczej i na pewno dzisiejsze staranka przyniosą II piękne wyczekane kreseczki :-)
Kiraa tempka pięknie wysoko :tak: kiedy testujesz?
Ja dziś dostałam @ i zaczynam w tym miesiącu mój pierwszy cykl staraniowy :zawstydzona/y: trzymajcie kciuki ;-)

Witajcie dziewczynki :-)

Matik - kurcze nie tak miało być:-(tulę kochana, koniecznie porób te badania bo ewidentnie coś przeszkadza w utrzymaniu ciąży. Będzie dobrze !!!!
Piranha - ale śliczności nam tu prezentujesz, córcia przeeeeeeśliczna i te czarne oczęta super !!!!

Dziewczyny trzymajcie nadal kciuki, choć nie wiem czy dacie rade tak długo- bo wizytkę mam późno 19.30 pewnie ok 21 się odezwę.

Buziaki, lecę po dziewczynki i pozałatwiać kupę spraw !!!!

reklama
Pirania zrobiłam jeszcze raz test z 3 silania wyszła ta mocniejsza kreska po 5 min poszłam jeszcze raz i znowu test ale już bledsza kreska
Tyle czasu się tak to utrzymuje ?
Zrobiłam bo nie mam bólu jak na okres tylko klócie jajnika prawego teraz , krew jest ale hm No mało tegoImageUploadedByForum BabyBoom1396434012.586777.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396434012.586777.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396434012.586777.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 57
Do góry