maran-atha
Fanka BB :)
mamuskamimi oczywiscie ja dzis cały dzien trzymam, nie puszczam, na obiad mam curry przygotowane wiec nawet gotowac nie musze
&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Pozostań w takim razie przy dawce 1x1
ale nie odstawiaj Estrofemu.
albo wola ze chce siedzi na ubikacji nie zrobi a jak go ściągnę to zrobi ;/

mam wyniki prolaktyny po obciążeniu metoklopramidem - na czczo 16,57 (norma 4,79-23,30), po 1 h 127,50, a po 2h 80,24 ng/ml. Nie jest chyba najgorzej, ale ten skok był prawie 7-krotny. Myślisz, że to hiperprolaktynemia czynnościowa?
ale piękny ten tulipanowiec - ale trzeba czekać 7 lat na zakwitnięcie ? trochę długo
ale cudne te drzewka, których zdjęcia wkleiłaś 
walcz koniecznie o podwyżkę! trzymam kciuki &&&& za serducha &&&

może to głupie pytanie ale czy są dziewczyny które mają córki przy tak niskim progesteronie? ogólnie może być ciężko utrzymać ciążę jeśli by się udało zafasolkować dlatego wiem że powinnam się wspomóc dupkiem tylko proszę napisz mi jak go brać i ile razy dziennie? ciekawe czemu mi spadł ten progesteron no :-( dietę trzymam, suplementy biorę, jonizuję się ujemnie... zakwaszam się więc może szansa jednak na córcię jest :-)?