reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maran no faktycznie, cykl tak samo nam się zaczął:-)
mój mąż na początku brał wszystkie suplementy na raz, a teraz zostawia sobie cynk i witaminę b-50 na wieczór, bo podobno, wtedy się lepiej wchłania tak wyczytał:-)
ja dzielę sobie wiesiołek na dwa razy dziennie, kwas foliowy na dwa razy dziennie, np. potas, cynk,l-karnitynę biorę w drugiej partii:-)bo na raz to trochę dużo:tak:
super, że już zaczynacie. ja lecę jutro na hormonki, mąż też codziennie pyta kiedy może zrobić badania;-)
ja wszystkie dziewczynkowe ubranka te małe spakowałam dla swojego brata u już wydałam bo niebawem urodzi im się malutka Nikola:-D
i mam nadzieję, że już nie bądą musiały do mnie wrócić:-)

aljul I ja trzymam za Was &&& za ten upragniony róż :)
Ilaczek a jaki Ty masz wiesiołek, że na 2 razy bierzesz bo ja mam 1000 I tyle trzeba przyjmować, wiec to w jednej żelce jest... a Ty masz w 2 po 500? no I ja kwas foliowy biore 3 x 800 rano w południe I na wieczór zostało jeszcze no I cynk wieczorem biore bo lepiej niby wieczorem cynk łykać :) szał z tymi tabsami hehehe... jutro też ide na te hormony, ciekawa jestem jak tam u mnie ale jutro tylko LH FSH I estriadol wiec nie dowiem sie jaki mam ten nieszczesny testosteron ale do maja juz niedaleko ;) aaaaaa I jeszcze sie miałam Ciebie pytać, nie odbija Ci sie rybami po tym fish oil? bo mnie sie cały dzien odbija tym smakiem a moj mąż mówi, że jemu nie ;)

Macy no właśnie jeszcze nie biore bo krucho z kasa było i nie miałam za co kupic, a tylko diete bardziej dziewczynkowa staram sie trzymac. Nie wiem co z ta tempka teraz. Ostatnio okolo 15 dnia cyklu mialam ból owulacyjny i cykl 27 dni. kiedys cykle mialam po 30 dni. Zreszta moge miec jeszcze wszystko pogmatwane bo to drugi cykl dopiero bez Nuva Ring.
Matik a czemu masz usuniety wykres ?

Macy no właśnie jeszcze nie biore bo krucho z kasa było i nie miałam za co kupic, a tylko diete bardziej dziewczynkowa staram sie trzymac. Nie wiem co z ta tempka teraz. Ostatnio okolo 15 dnia cyklu mialam ból owulacyjny i cykl 27 dni. kiedys cykle mialam po 30 dni. Zreszta moge miec jeszcze wszystko pogmatwane bo to drugi cykl dopiero bez Nuva Ring.
Matik a czemu masz usuniety wykres ?

Maran, tak, ja mam wiesiołek 500mg. też łykałam kwas foliowy 3x 800 ale teraz dołożyłam jeszcze 400mcq i będzie razem 2800mcq.tak dla bezpieczeństwa, bo zaraz zaczynam ASG pić.
czasami odbija mi się tym fish oilem, szczególnie jak nic po nim zaraz nie zjem jeszcze, ale jak zjem i dużo wypiję jest ok:-Dw takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze badania:tak:&&&&&&

Czesc :) my już razem :) synek jest cudowny, dochodzę w domu do siebie, ale on cudo! grzeczny i taki maleńki, rany zapomniałam jakie to maleństwo!

Mamawczesniaka widzę, że rozpakowąłyśmy się jednego dnia, a Araki co tam u Ciebie?
nadrobię Was z czasem, ale musiałam przyjść napisać, że u nas ok, buziak!

reklama
polisiu juz gratulowalam ale robie to po raz kolejny !! serdecznie Ci kochana gratuluje :*

A ja samotny wieczor dzis...chlop poszedl na 'przewietrzenie'bo urazona zostala meska duma :cool2:...och.

Do góry