reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana, super! ogromne gratulacje

Vivienka, trzymam kciuki za ten cykl, aby był owocny!

Maran, a o co chodzi z tym Jonasem, bo ja jakaś nie kumata, jak to działa?

Airfix, jeśli Mg jest musujący to duże prawdopodobieństwo, że ma w swoim składzie węglan niestety...
Żurawinę mam taką samą jak Katriina, chociaż zamówiliśmy też jakąś inną - taki sam skład tylko producent inny. Tableteczki dość małe i takie żelowe jakby więc nie mam problemów z połykanie przynajmniej :)
Co to tego tamponu to boje się, że jak go namoczę to go potem nie wsadzę:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny kochane

ponizej zdjecie tampona z biedronki Na 2zdjeciu markerem namalowalam jak wygladaja te linie do przerwania Ja delikatnie przelamuje i tym samym kilka tych kreseczek peka i robi sie przerwa i wtedy ladnie nasiaknie Kiedys ob mialy inna folie i nasiakaly te teraz nie chca :) pisalam z Piranha i doszlysmy do wniosku ze jak inaczej nie nasiaka to trzeba przerwac delikatnie ta linie przerywana Mam nadzieje ze pomoglam :)

jesli chodzi o zurawine to mimPiranha polecila ta
CRANBERRY 4200mg/100kaps ŻURAWINA PĘCHERZ MOCZOWY (4111177059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• DSC_1206.jpg
    DSC_1206.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_1208.jpg
    DSC_1208.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Ana dziekuje za odp. W takim razie musze jeszcze poczekac chociaz ja mialam wiekszy odstep bo niecale 3 dni tak 2,5... pewnie plemniki nie przezyly :sorry:

maranja tez polecam nifuroksazyd Dowiedzialam sie o nim jak moj kochany piesek mial problemy zoladkowe a weterynarz byl na urlopie i kazal mi to kupic w aptece i teraz w domowej aptecce zawezs jest Nam tez pomocny

Airfix ​ja przy okazji staranek przetestowalam jeszcze kilka ale te z biedronki okazaly sie najlepsze :)

Siedze i analizuje i masakra. Mam cykora hehheh:-D
Powiedzcie mi te testy owu z jaka koncówką były dobre i sprawdzone? musze cos zamowic. Do tego suplementy musze juz zaczac brac.

reklama
airfix powaznie ?? pozytywny test ciazowy przy nadczynnosci ? o kurcze, nie spodziewalabym sie :eek:

elle no pewnie ze sie uda :* trzymam kciuki ze wszystkich sil !!

ilaczek a widzisz ??? :-) jednak dobrze zrobilam ze jednak zostawilam Cie tam gdzie bylas od poczatku :-) odwalilas kawal dobrej roboty kochana i musi sie udac, nie ma innego wyjscia :happy2:

ania_g u mnie sprawdzaly sie te z zielona i niebieska, z rozowa i biala koncowka byly do niczego :no:

kartiina oj tak - swiete slowa !! tu masz racje. I dzis kiedy rano o 8.40 zadzwonila do mnie kolezanka z pracy, ktora dzis akurat byla w Niej, to skasowalam ja bez wiekszego namyslu - bo pomijajac wszystko inne - obudzila mnie...:dry:

Lece na filmik a potem spac :*

Ostatnia edycja:
Do góry