reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

IMGP1374.jpg mój test:)

Załączniki

• IMGP1374.jpg
    IMGP1374.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Nuuusiu, małe liski dziękuję Wam za odpowiedź dotyczącą preparatu

Ana GRATULACJE!!!! &&&& za córcie.

Maran masz możliwość zakupienia i podania smecty córci - u nas przyniosła rezultaty przy biegunce + sucharki i gotowana marchew z ryżem i jonolit na uzupełnienie elektrolitów

aljul no własnie nie mam... tu to oni nieco ubodzy sa w takie leki... zawsze sobie z PL przywoże, ale już mi sie skonczyła... ta moja Majka to nie chce mi jesc marchewki z ryżem, ona nic nie chce co jej proponuje, tylko je to co sama chce... pilnuje tylko by piła bo to najwazniejsze... u Ali przeszło po jednym dniu wiec może I jej szybko minie... taka mam nadzieje... jutro poniedziałek wiec jak cos to do lekarza skocze, tylko znowu nie wiem czy sens jest bo wiem co mi zaproponuje : 7UP na bank

ana piekny tescik i nie martw sie kochna napewno tym razem bedzie wszystko ok i dzidzia bedzie rosla zdrowo:tak:

maran dziekuje zaraz ci wysle, a co do corci i rozwolnienia to starym domowym spoposobem jest dobry kisiel tzn lyzeczka kislu proszku na lyczeczke i do buzki. paluszki tez maja niby pomoc ale z kawalkami soli;-)

Maran zdrowka dla corci, wiem co to znaczy bo my niedawno przeszlismy to samo. U nas smecta, paluszki slone pomogły. Jak bedziesz miala chwilke to ja tez bym poprosila o sprawdzenie jak mozna to na nastepne miesiace do sierpnia chociaz. Ale bez cisnienia bo wiem ze mala sie opiekujesz.
Ana piekny tescik i trzymam kciuki za pieknie bijace serduszko.

Mlody zjada kolacje i zaraz kapanie i spac bo jutro do przedszkola po malej przerwie. Bede pozniej :)

reklama
Witam sie popoludniowo :)

Ana wiedzialam wiedzialam :D !!!! Gratuluje serdecznie kochana !!!! :-):-)

Bylismy dzis na spacerze po obiadku, niedawno wrocilismy, a nogi mi wchodza do tylka :wściekła/y:

ilaczek musi sie udac, zobaczysz :-) Ana zaczela dzis znowu nowy etap i niech przesyla fluidki innym :happy2:

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15

KWIECIEŃ 2014 :

Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )