reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marchew, ja tu tak zagladalam co i raz z ciekawosci, czy to juz :D Serdeczne gratulacje i wszystkiego dobrego!
Dorcia gratuluję i trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok!

Dla reszty pozdrowienia i fluidy!

Hej d\ziewczyny właśnie wróciłam z usg
jest wszystko ok:)
mam zdjęcie dzidzi mam nadzieje że pomożecie................ Skan_20140627.jpgSkan_20140627 (2).jpg

Załączniki

• Skan_20140627.jpg
    Skan_20140627.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 82
  • Skan_20140627 (2).jpg
    Skan_20140627 (2).jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 87
Ola najciemniejsza kreska ze środkowego testu, jak dla mnie wygląda jak pik, a jakiej czułości masz testy?

Airfix kreski były identyczne na teście - ja kupowałam testy lh w rossmanie i aptece, to są chyba 40tki

Piranhiu będę szukała testu 10tki i za pare dni jeśli tempka będzie ładna spróbuję zatestować, ale mi się wydaje że coś za wcześnie z tym pozytywnym owulacyjnym :) większość objawów mogłabym przypisać progesteronowi który łykam, ale pobolewa mnie cały czas podbrzusze, tak znajomo :) i dziś mnie lekko "wybrzuszyło" że tak powiem ;) ale to jest wszystko za wcześnie. nie wiem...nie chce się nastawiać; po zakwaszaniu, jak też zobaczyłam że krwawię przez te pierwsze dni po owu, nastawiłam się już na kolejny cykl

Ana jaki bobasek fajny :) super że wszystko w porządku. Trzymam kciuki za córeczkę. Ja nuba nie widzę, ale dziewczyny może dostrzegą, z chęcią bym pomogła wrzucić posta na in-gender ale dzieci już mnie wołają, jak do wieczora jeszcze nie zamieścicie zdjęć, to mogę spróbować wrzucić je późnym wieczorem dziś, albo jutro

miłego weekendu dziewczyny

Ostatnia edycja:
Małe liski - nie wiem czy o to pytasz ale wyczytałam tam, ze graniczny jest poziom 25mlU/ml i powiedz laikowi co oznacza "pik" ;-)

Jeszcze was nie doczytałam, będę później, rzuciły mi się w oczy jedynie zdjęcia :-)

Ana, super, że wszystko w porządku, na pewno wielki głaz spadł Ci z serca :-) Dzidzia odwrócona jest pleckami więc nie ma szans na podejrzenie nuba, będą większe emocje ;-)

reklama
Dorcia jeszcze raz gratuluje, super wpadka!!!!
Marchew no I sie doczekalas synusia, gratuluje:)
Gorgusia pamietasz? Ty bylas druga w kolejce do porodu ;)
Male liski czekam na rozwoj wydarzen:)
Maggie buziaki:*
Ja dzis odebralam wyniki no I anemia dalej sie utrzymuje, tsh z kolei za wysokie bo ponad 3 :/

Pozdrowionka dziewczyny :)

Do góry