reklama
małe liski
Fanka BB :)
Ola najciemniejsza kreska ze środkowego testu, jak dla mnie wygląda jak pik, a jakiej czułości masz testy?
Airfix kreski były identyczne na teście - ja kupowałam testy lh w rossmanie i aptece, to są chyba 40tki
Piranhiu będę szukała testu 10tki i za pare dni jeśli tempka będzie ładna spróbuję zatestować, ale mi się wydaje że coś za wcześnie z tym pozytywnym owulacyjnym
większość objawów mogłabym przypisać progesteronowi który łykam, ale pobolewa mnie cały czas podbrzusze, tak znajomo
i dziś mnie lekko "wybrzuszyło" że tak powiem
ale to jest wszystko za wcześnie. nie wiem...nie chce się nastawiać; po zakwaszaniu, jak też zobaczyłam że krwawię przez te pierwsze dni po owu, nastawiłam się już na kolejny cykl
Ana jaki bobasek fajny
super że wszystko w porządku. Trzymam kciuki za córeczkę. Ja nuba nie widzę, ale dziewczyny może dostrzegą, z chęcią bym pomogła wrzucić posta na in-gender ale dzieci już mnie wołają, jak do wieczora jeszcze nie zamieścicie zdjęć, to mogę spróbować wrzucić je późnym wieczorem dziś, albo jutro
miłego weekendu dziewczyny
Airfix kreski były identyczne na teście - ja kupowałam testy lh w rossmanie i aptece, to są chyba 40tki
Piranhiu będę szukała testu 10tki i za pare dni jeśli tempka będzie ładna spróbuję zatestować, ale mi się wydaje że coś za wcześnie z tym pozytywnym owulacyjnym
Ana jaki bobasek fajny
miłego weekendu dziewczyny
Ostatnia edycja:
Piranha
Jeszcze was nie doczytałam, będę później, rzuciły mi się w oczy jedynie zdjęcia :-)
Ana, super, że wszystko w porządku, na pewno wielki głaz spadł Ci z serca :-) Dzidzia odwrócona jest pleckami więc nie ma szans na podejrzenie nuba, będą większe emocje ;-)
Ana, super, że wszystko w porządku, na pewno wielki głaz spadł Ci z serca :-) Dzidzia odwrócona jest pleckami więc nie ma szans na podejrzenie nuba, będą większe emocje ;-)
maggie2205
Fan(ka)
Marchew ogromne gratulacje !!! Niech Gabryś zdrowo rośnie :-)
reklama
mamakaja
Dorcia jeszcze raz gratuluje, super wpadka!!!!
Marchew no I sie doczekalas synusia, gratuluje
Gorgusia pamietasz? Ty bylas druga w kolejce do porodu
Male liski czekam na rozwoj wydarzen
Maggie buziaki:*
Ja dzis odebralam wyniki no I anemia dalej sie utrzymuje, tsh z kolei za wysokie bo ponad 3 :/
Pozdrowionka dziewczyny
Marchew no I sie doczekalas synusia, gratuluje
Gorgusia pamietasz? Ty bylas druga w kolejce do porodu
Male liski czekam na rozwoj wydarzen
Maggie buziaki:*
Ja dzis odebralam wyniki no I anemia dalej sie utrzymuje, tsh z kolei za wysokie bo ponad 3 :/
Pozdrowionka dziewczyny
Podziel się: