reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej:)
Matik moja ciocia przez 22 Lata bezskutecznie probowala zajsc w ciaze I postanowili adoptowac. W cZasie procedur zaszla w ciaze samoistnie!!! I urodzila zdrowa coreczke w wieku 44 lat. Wszyscy mowia ze to cud. Teraz ten cud ma 12 lat I jest u mnie na wakacjach:) taka nasza kochana Majeczka:)
Piranha to blogoslawienstwo w przypadku Twojej kolezanki, po tylu niepowodzeniach spelnilo sie jej marzenie I to podwojnie:) duzo zdrowka dla calej trojki:)
Ja ostatnio przez te upaly nie moge spac. Przewracam sie z boku Na bok I nic. Ostatnia proba, Klade sie, moze teraz sie uda zasnac.
Wam zycze milego dnia

reklama
Mamakaja wspaniała opowieśc
A powiedz mi czy dziecko wie o tym ze jest takie wyczekane? ;)

A co sie dzieje ze nie możesz zasnąć ?

Miłego i słonecznego dnia wszystkim

Katdud robiłaś dziś test ?

Mamakaja ja tez nie mogłam spac pod koniec ciazy, godzinami sie wierciłam a sen nie przychodził...
Piranha super wiadomość, wynagrodzi jej to całe cierpienie po poronieniach... oby teraz szczesliwie do samego porodu dotrwali :) &&&

a co tu dziś taka cisza jeste...?

cześć dziewczyny :-)

Matik - jak tylko się zdecyduję na wakacje na Kanarach, to na pewno Cię trochę pomęczę ;-)

Piranha - wspaniała wiadomość odnośnie tej koleżanki :tak: wszelkie niepowodzenia zostały jej wynagrodzone - i to podwójnie i jeszcze dwie odmienne płci :-) super!

udanego dnia wszystkim!

Witam sie w piekny sloneczny dzionek:-):-)

Piranho cudowne wiadomosci!!!Widac ze spraweidliwosc istnieje i czasem cierpienia zostaja podwojnie wynagrodzone!!!! Piekny prezent!Dwojka slodkich niemowlat :-) ja sie zawsze rozczulalam na widok blizniakow,taka moja slabosc...

Maran kochana moglabys mi pomoc w odszyfrowaniu jonasa..bo tam patrzy sie zeby pokrylo sie z cyklem menstruacyjnym.Ja zamowilam z pl kiedys taka usluge ze pisali jaki miesiac jest na chlopczyka a jaki na dziewczynke a w tym niemieckim od ciebie nie umiem sie odnalezc :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie chce zapeszac ale lepszego spoznionego prezentu na urodzinki nie moglam dostac

Trzymajcie prosze kciuki zeby cosiek zeszcial ze mnie zostac na pelne 9 miesiecy!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Boje sie bo kreska jeszcze taka jasna jest:-:)-:)-( wczoraj i przed wczoraj byl cien ale cien tez widzialam w zeszlym cyklu... dlatego nic nie mowilam:zawstydzona/y:
Jeszcze sama uwierzyc nie moge!!Tym bardziej ze ten cykl byl taki pokrecony.... siara z piersi po mimo bardzo niskiego poziomu prolaktyny :baffled:

IMG_7013.jpgNasza córcia tu miała 1,5 tygodnia
IMG_0102.jpgMoje chłopaki z siostrzyczką tu ma 6 tygodni i Chrzest św
.IMG_0111.jpgRodzinnie:-)
musiałam Wam sie pochwalić naszą Martynka wieczorem skasuje zdjęcia ale dam zamkniętym
Pirania bardzo dziękuje za szczegółowy opis te zdjęcia to twoja zasługa i dla Ciebie:-)
Vievien trzymam kciuki bo to jest fajna krecha a nie cienia cień &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jeszcze napisze że mnie spotkało takie szczęście a jestem w stosunku do siebie bardzo pesymistyczna że ja wiem każdej sie uda:-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• IMG_7013.jpg
    IMG_7013.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_0102.jpg
    IMG_0102.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_0111.jpg
    IMG_0111.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Matik tak, Majka wie ze rodzice tak dlugo na czekali :) no a druga ciekawa sprawa to taka ze to byl ostatni dzwonek na dziecko u Cioci poniewaz po urodzeniu Majki juz @ nie dostala! Dodatkowo kilka miesiecy

Ups juz wyslalam....
Dokoncze tutaj....
A Wiec kilka miesiecy po porodzie strasznie spuchla, lezala w Szpitalu I zaden z lekarzy nie wiedzial co jej jest. WystRczylo zbadac tsh..... Miala prawie 60!!!!! Po euthyroxie wszystko wrocilo do normy

reklama
Pirania świetne wiadomości ja wierzę w taka sprawiedliwość sama jestem przykładem
Klaudia fajna rodzinka
Vivienka trzymam kciuki
Wczoraj się trochę zalamalam jak usłyszałam o problemach w ciazy i przymusowym rozwiazaniu w 33 tyg myślę ze najpierw odwiedze lekarza w pl a potem będziemy sie starać. Dobrze ze tu weszłam
Mam pytanie jeśli mamy ok 2 miesiące na przygotowanie się to co zrobić aby zwiększyć prawdopodobieństwo na chłopca,? Oczywiście przy karmieniu piersia nie wyobrażam sobie inaczej

Do góry