reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Klaudia ja tez taka pesymista jestem :/ Sliczna rodzinka z was!!!A corcia do zacalowania!!!!Super sesja zdieciowa!
Powiedz czy przy testowaniu jak bylas w ciazy roznily sie testy pod wzgledem plci? To znaczy jak bys w ciazy z chlopczyklami to czy testy pokazywaly ci szybciej pozytyw czy pozniej?I jak bylo przy testowaniu przy coreczce?

Airfix ty pisalas cos chyba ostatnio o tym ze przy dziewcyznkach szybciej wychodza testy pozytywne.. ja przy corci mialam w 11 dniu po owu ladna ale jeszcze nie ciemna kreske a teraz dopiero dzis wyszla taka w miare lekko widoczna.

Verita mysle ze karmiac piersia mogalbys troche pomoc sobie dieta,moze nie tyle dieta a po prostu starj sie jesc wiecej owocow np bananow,nektarynek,pomaranczy,brzoskwin,czeresni.Jedz duzo ziemniakow,miesa czerwonego i pomodorow one zawieraja duzo potasu ktory jest przydatny przy planowaniu chlopczyka ;) mysle ze w ten sposob mozesz sobie troche pomoc w kierunku chlopczyka ;) Co do sodu i suplementow tu sie nie wypowiem bo nie wiem jak one sie maja do karmienia piersia.Ale napewno kwas foliowy powinnas brac. No i oczywiscie wzmacnianie plemnikow czyli przytulanie co okolo 4 dni bez finalu w srodku i zloty strzal po pozytywnym piku na tescie.

kevinka nie dziekuje zeby nie zapeszac ;) Dzis jest rowno 12 dzien:zawstydzona/y:

hej hej kochane :))))

Pare dni nie pisalam bo wiele rzeczy na glowie a czasu strasznie malo :zawstydzona/y:

vivienka kochana a co ja mowilam ???? :D ta krecha to wcale nie bladzioch tylko calkiem ladna i wyrazna wiec ja uwazam ze mozna juz gratulowac :D !!!! Strasznie sie ciesze, i z przyjemnoscia wywale Cie z mojej magicznej listy jak tylko ja odnajde po takim czasie :rofl2: jak sie czujesz w ogole ???

zakrecia kochana zalatana strasznie jestem :/ Olcia wrocila w poniedzialek z rodzicami ze wsi, dzis jedziemy z Nia na wizyte do okulisty bo martwia mnie jej oczak - ciagle Nimi mruga od przyjazdu z Zielonej Szkoly, a na Niej okularkow nie miala i nie wiem czy to wynik dluzszej przerwy w nienoszeniu czy cos sie zaczyna dziac :/
A co u Ciebie Slonce ??? jak sie czujesz ??? te upaly na pewno daja Ci sie we znaki, niedobra taka pogoda dla zafasolkowanych, strasznie duszno i parno :zawstydzona/y:
U Nas bez zmian, czekam na @, pewnie pojawi sie planowo znajac moje szczescie, aaaaale trudno. Ciesze sie, ze wreszcie zaczynam wychodzic na prosta z cyklami, bo ten byl na prawde ladny od poczatku do konca - choc jeszcze sie nie skonczyl :-p

kate.. nowosci z pola walki jak obiecalam - waga wczorajsza - 65,2kg. Czyli od poczatku - od 20 maja poszlo prawie 7kg :-) choc eh coraz gorzej przychodza mi cwiczenia, ale cwicze samozaparcie wszelkimi silami, wiec wierze ze podolam do konca ;-)

piranka jak kociaki ??? czytalam ze u M. w pracy nie za ciekawie...kurcze przykro mi mam nadzieje, ze mimo wszystko jakos to bedzie. U mnie tez nie za ciekawie, choc wyplate w tym miesiacu dostalam tylko..z jednodniowym opoznieniem, boje sie jednak ze kolejnej juz nie dostane tak szybko, bo dzis od rana obklejalysmy wszystkie sprzety w poradni nazwa nowej spolki, zeby komornik nie mugl ich wyniesc ale przeciez jesli sie uprze to i tak wyniesie...
Tak ostatnio myslalam, ze wiesz co ??? ze moze te moje krotsze cykle teraz wynikaja tez ze zmiany diety,nawykow, i przede wszystkim cwiczen ? wydaje mi sie, ze skoro organizm na zewnatrz inaczej zareagowal to i wewnatrz cos sie moglo zmienic prawda ? :)

liluś czytalam ze wrocilas, i ze niestety @ przyszla. Przykro mi bardzo :-( ale jak piszesz, to byl pierwszy cykl staran, na pelnym luzie, wierze ze w najblizszym czasie wszystko sie jeszcze zmieni na lepsze :happy:

a co u reszty dziewczynek ?????????? co slychac ?????????

Dorcia jak kropek kochana ?????????? :-) jak sie czujesz ?

Dziękuję za kazdae poradę która dostałam i dostane drukuje to sobie zęby ciagle nie szukac. Wczoraj przekopalam archiwum bo jak wam pislalam juz tu gościlam a nie pamiętałam co robic.
Z waga tez walcze tylko zr malo cwicze a raczejnirj jem i w zasadzie owoce i warzywa i pomalu leci ;-)

piranha super to co piszesz, bliźniaki i do tego jeszcze parka :) a czy Twoja koleżanka miała już wcześniej jakieś dziecko?

klaudia piękna córcia i super rodzinka. bardzo fajna sesja. też robię sesje maluszkom i mam mnóstwo fajnych gadżetów dla dziewczynek i nie mogę się doczekać jak będę robiła takie słodkie zdjęcia swojej córci. mam nadzieje że będzie mi to dane :)

vivienka trzymam mocno kciuki, ale chyba mogę już gratulować bo z tego co widziałam na Twoim wykresie miałaś plamienia w 8 i 9 dniu po ovu więc to pewnie implementacyjne :) super wiadomość

Ostatnia edycja:
Vievienka Mnie przy córci wyszedł test 9 dni po owulacji taki cienia cień
a przy pierwszym dziecku to dzień przed spodziewaną miesiączką zrobiłam test i nic a po 20 min.patrze a tam cienia cien a przy drugim to w dzien okresu fajna krecha wyszła
Wieć potwierdzam przy córce test wychodził mi wcześniej a jeszcze jedno przy córce 1 dzień przed spodziewanym okresem zrobiłam test żeby pokazać mężowi i druga krecha już mega tłusta:-D
weet Vievienka Dziękuje i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

Piranhu, tysiąc razy chciałam pytać o koleżankę. Cudnie. Mocno jej kibicuję. Powiedz jej to, proszę. :-D Wierzę, że się uda i że ta dwójeczka to wynagrodzenie za wszystkie łzy.
Nuska, nie wiem, czy widziałaś moje pytanie. W każdym razie ja nie widziałam odpowiedzi o maseczkę. Może odpisałaś, więc nie bij... :baffled: Możesz powtórzyć nazwę tej maseczki, którą zachwalałaś?
Vivienka, super! 12 dni po owu i piękny test! Dla mnie żaden cień, tylko kreseczka! Cudnie. Niebieska na dodatek. :-D
Dorcia, słoneczko, jak się czujesz?

Ale tu pozytywnych wiadomości
Vivienka gratuluje kochana piękny teścior :) skoro wcześniejsze były słabsze a ten mocniejszy to znaczy że HCG rośnie ;) brawo jeszcze raz gratuluje

Klaudia piękne zdjęcia i malutka taka słodka

Niuśka 7 kg pięknie gratuluje wytrwałości

Mamakaja piękna historia taki cud wspaniale

Buziaki na cały dzień i dawać mi tu więcej pozytywnych testów :)

Uwielbiam dowiadywał sie ze któraś z Was jest w ciąży , cieszę sie prawie tak jakby mi samej sie udało :)

reklama
Do góry