reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska :) no niby tak, bedziemy próbowac w tym cyklu... taki jest plan przynajmniej, suplementy bierzemy od kwietnia, dieta chłopczykowa też jest od powrotu z PL to nabiału w ogóle nie jemy czyli juz 2 miesiace żadnego sera bialego ani żółtego, jogurtu itp. jedynie troche masła do kanapek I krople mleka do 1 kawy dziennie ;) po za tym rozsmakowałam sie w owocach na maksa, zjadam je na kilogramy zwłaszcza brzoskwinie, jabłka dla meza gruszki bo on woli gruszki a ja jabłka ;) pomidory no jem zupełnie inaczej niż kiedyś... taka diete stopniowo już od roku wprowadziłam tzn w ubiegłym roku od lutego powoli sie przestawiałam a teraz od kwietnia bardziej jeszcze rygorystycznie bo nie jemy nabiału w ogóle ;) ph mam wysokie, nawet teraz po @ mierzyłam wczoraj - niee wspomne, że specjalnie kupilam miernik elektroniczny bo na tych paskach zawsze wysokie miałam I myslałam, że cos z paskami nie tak, no I wczoraj miałam 7ph no a do owu to jeszcze pewnie z tydzien u mnie, choc nie powiem temperatury w tym cyklu mam niższe, niż w ubieglych cyklach wiec pewnie estriadol mam wyższy w tym cyklu ;) a to dobrze przy staraniu o chłopca ;) no I hormony tez mamy sprzyjajace, maz ma wysoki testosterone w górnej granicy normy u mnie tez wysoki, wiec myśle, że trzeba spróbować bo nie zakladam, że uda sie tak od razu w pierwszym cyklu staran, pierotnie miałam wizje, ze starania beda od sierpnia, ale ze suplementy zaczelismy od kwietnia to I starania o miesiac do przodu wyszły... nie chce tez tego odkładać bo nie bede przeciez suplementów brać miesiacami... wiem, że ksiezyc nie bedzie nam sprzyjac bo moja owulacja wypadnie najprawdopodobniej w sam nów lub zaraz po nim, ale na ksiezyc wpływu nie mam ;) no to tak wychodzi, że to ten miesiac bedzie pierwszy na starania... No a u Ciebie mam nadzieje, że po histero szybko wszystko zaskoczy I bedziesz sie cieszyc upragnionym I wyczekanym Pascalkiem :) czego Ci z serca zycze &&&

Matik
to znak, zebyś nie popalała... ale blizn to pewnie nie bedzie, spokojnie...

Vivienka &&&& pamietam o Tobie I wierze, ze bedzie wszystko dobrze...

miłego dnia Dziewczyny wszystkim :*

reklama
Kevinka dlaczego takie rzeczy się dzieją ??? Nigdy nikt nie odpowie mi na to pytanie , wiem ! Bardzo mi przykro !!! Straszne przeżycie dla rodziny maluszka !!!Takie rzeczy nie powinny się w ogóle dziać !!!

Nuusiątko jestem kochana , jestem ! Czytam Wam codziennie !!!

Wizytę mam dopiero 7 sierpnia ... więc wtedy będę mieć świeższe wieści - mam nadzieję dobre wieści !
Jak na razie dopadły mnie wszystkie dolegliwości ciążowe ... są dni że w ogóle z łóżka nie wstaje
Ty wiesz prawda ? To kiedy mam zaciskać moooocno kciuki ?
I jeszcze dopiszę ... FACECI SĄ Z MARSA ... pamiętaj o tym !!!

Wszystkim Wam ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i trzymam mocno kciuki za Was wszystkie !!!

Ostatnia edycja:
Dorcia który u ciebie tydzien?

Mi ta sytuacja w głowie się nie mieści :(
Tak miec dziecko w domu wszystko o tym przypomina ....

U nas ma byc dzis w sloncu 36 stopni :0
Jak ja to przezyje,narazie wiatetek i cien u mnie na ogrodku :)

Kochana tylko ze ja zawsze przez tel.przez apa i niewidze waszych suwaczkow zreszta calych podpisow.
Mam tylko avatar i nazwę zadnych informacji ;)
Dlatego pytam :)

reklama
kevinka straszne to co piszesz....:no: nic nie boli mnie bardziej niz krzywda, nie daj Bog smierc dziecka...to strasznie niesprawiedliwe, zreszta coraz czesciej przekonuje sie o tym ze samo zycie jest niesprawiedliwe, zwlaszcza dla tych dla ktorych nie powinno takie byc :-(

Dorcia a witam witam :DDD !! Co Ci mam powiedziec ? a miej Ty tych dolegliwosci ciazowych jak najwiecej :-)noo moze powinnam napisac, ze wspolczuje ale ja Ci ich zycze z calego serducha !!! Jesli cosiek ma byc przez to zdrowszy to niech daje od samego poczatku :wściekła/y::-p
A faceci....z Marsa to malo powiedziane...:dry:co po niektorzy mam wrazenie w ogole przypadkiem sie urodzili..

maran z takim przygotowaniem musi sie udac nie ma innej mozliwosci :) Ja tez rozsmakowalam sie w owocach odkad jestem na diecie a kurczaki nigdy ich nie lubilam. Teraz codziennie jem przynajmniej 2 porzadne porcje owocow i porcje warzyw, do chleba i slodyczy w ogole mnie nie ciagnie, nabial hmmm....oj jem, bez mleka, bialego sera i jajek nie dalabym rady :-p

kate specjalnie dla Ciebie kochana wiesci z placu boju jak obiecalam :-Ddzis mijaja dokladnie 2miesiace od poczatku mojej przygody z cwiczeniami i odchudzaniem, zwazylam sie oczywiscie, i waga z dzis - 64kg. Waga poczatkowa - 72kg :happy2: Musze poproscic malza o zdjecie i wrzuce na grupe. :tak: Nie jest to jakis super wyczyn ale kurcze ja ostatni raz wazylam tyle chyba z 3 lata temu. Jedyny minus - moje ukochane krotkie spodenki, w ktorych chodzilam do tej pory spadaja mi z tylka na potege :wściekła/y: no ale musze przewidziec zmiane garderoby zwlaszcza od pasa w dol bo w gore od lat nosze S/M.

Jak dzis doczytalam o Sopocie i tym idiocie to cofam swoje slowa sprzed paru dni - nie wiem czy u Nas jest lepiej niz na tej zakichanej Ukrainie...wszedzie pelno idiotow az glowa boli.

Milego popoludnia, ja zaraz koncze nareszcie !

Do góry