maggie2205
Fan(ka)
Vivienka gratuluję, super że marzenia się spełniają :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Od zeszlego tygodnia po aferze z tesciowa milcze jak grob....nie pokazuje sie w jej otoczeniu, nie mam ochoty ani tez nie wiem jak zareaguje kiedy ja spotkam bo powiedziala jeszcze pare przykrych slow, ktorych pojac nie umiem, i dotknelo mnie to bardzo 

trzeba jednak zaznaczyc ze nie zmienia sie im charakter jak co po niektorzy uwazaja, na pewno jednak sa bardziej podatne na otylosc
musisz im zagwarantowac dzienna dawke ruchu zeby sie nie rozleniwily jak Desperado - ten to rodem jak swoj pan - spi, je i wedruje do kuwety ..
no przepraszam, wczoraj gonil za biedronka po balkonie 

:-( a nie mozesz bezposrednio przeze mnie wejsc na grupe ?