Matik2012
Fanka BB :)
Małe liski mam tak samo właśnie
A mój brzuch to z daleka malutki
A mój brzuch to z daleka malutki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
uwielbiałam słodycze, a teraz na nic takiego nie mam ochoty, moje przekąski na szybko jak muszę to kabanosy i bułka pełnoziarnista z pomidorem....ot...i czwarta dziewczynka;-)
jak nie oddadzą kasy, to nie ma na co czekać, tylko faktycznie ich trzeba pozwać. Niestety znając nasze polskie sądownictwo - sprawa będzie się ciągnąć miesiącami, więc może się to faktycznie "zbiec' z okresem Waszych starań. Ale jeszcze nic przesądzonego - może oddadzą pieniądze i więcej już ich nie będziesz musiała oglądać! Ja na szczęście nie trafiłam na takie sytuacje (u mnie budowali dokładnie 3 miesiące i zmieścili się w terminie, który określili pierwotnie). Ale za to jestem bardziej stratna finansowo, bo zapłaciłam więcej niż Ty. Niestety nie ma nic za darmo :-( Trzymam mocno kciuki, żeby się ta sytuacja pozytywnie zakończyła &&&&
czuje się w dzień jak śnięta ryba
ale nie jest mi tak gorąco, jak Tobie ;-) ja chodzę naubierana i ciągle mi zimno.
trzymam mocno kciuki za pozytywne badania i szybkie zafasolkowanie &&&& faktycznie strasznie krótkie masz te cykle .... może to jest przyczyną niepowodzeń?
a kiedy masz badanie połówkowe? To już18 tydzień u Ciebie
ale tan czas leci ....
a to niestety nie ułatwia poczęcia 
a ta wylewka anhydrytowa to czym się charakteryzuje?
trzymam mocno kciuki &&&&
normalnie rozmarzyłam się ..... a Ty jak ładnie wyglądasz
i taki ładny, mały brzuszek :-)
no to mąż Ci nie odpuści tego czwartego dzieciątka ;-)

a teraz nawet ich nie tknę
mam pytanko jak to jest z tym zakwaszaniem bo juz sie pogubilam na chlopca powinnam sie zakwasic czy odkwasic ? wysokie ph organizmu jest przy zakwaszeniu czy odwrotnie