reklama
maran dobrze że odpuścił ten ból
...moja mama kiedyś podpowiedziała mi jak byłam w 1 ciąży żeby na bóle żołądka parzyć sobie majeranek i powiem Ci że jak na mnie działa - tak tylko podpowiadam gdybyś nie znała tego sposobu
Ja też czekam z niecierpliwością na Twoje USG
Katriina mój M podpowiedział mi że my mamy tynki cementowo-wapienne na pisaku kwarcowym - tak jak pisałam dla mnie rewelacja - ściany po nich gładkie i bialutkie że jak by się uparł to nie trzeba by było malować

Ja też czekam z niecierpliwością na Twoje USG
Katriina mój M podpowiedział mi że my mamy tynki cementowo-wapienne na pisaku kwarcowym - tak jak pisałam dla mnie rewelacja - ściany po nich gładkie i bialutkie że jak by się uparł to nie trzeba by było malować
Ostatnia edycja:
Matik2012
Fanka BB :)
Dziewczyny wiec kciukasy ogromne za wymarzona płeć
Maranta no ależ ja jestem ciekawa kto siedzi pod Twoim serduszkiem
Co do piwa to nie wiem czy ma takie ogromne znaczenie bo mój mąż piwo pije od zawsze natomiast inne trunki z daleka lub rzadko i mam bliźnięta chłopców potem tez był chłopak
A teraz starał sie nie pić nic ale za to popijał coca cola zero
no ale to wiemy ze te słodzików dobrze działają
A u mnie wszystko wporządku rośniemy
i planujemy ostatnie zakupy i przymiarki zrobienia pokoju dla maleństwa
Buziaki i spełnienia marzeń [emoji8]
Maranta no ależ ja jestem ciekawa kto siedzi pod Twoim serduszkiem
Co do piwa to nie wiem czy ma takie ogromne znaczenie bo mój mąż piwo pije od zawsze natomiast inne trunki z daleka lub rzadko i mam bliźnięta chłopców potem tez był chłopak
A teraz starał sie nie pić nic ale za to popijał coca cola zero
no ale to wiemy ze te słodzików dobrze działają
A u mnie wszystko wporządku rośniemy
Buziaki i spełnienia marzeń [emoji8]
Matik2012
Oliwię 
Katriina
Airfix, Aljul - dziękuję za informacje odnośnie tynków :-) czyli wszyscy w zasadzie polecają cementowo-wapienne.
Aljul - o tych tynkach z piaskiem kwarcowym wcześniej nie słyszałam. Muszę zgłębić ten temat ;-) rozumiem, że są one tak gładkie, że już nie trzeba dodatkowo nakładać gładzi?
Aljul - o tych tynkach z piaskiem kwarcowym wcześniej nie słyszałam. Muszę zgłębić ten temat ;-) rozumiem, że są one tak gładkie, że już nie trzeba dodatkowo nakładać gładzi?
Matik2012
Jak ? Przez 3 lata sie staraliśmy dieta pilnowanie owulacji testy witaminy wszystko pod koniec przez utratę wiary ze sie uda zaprzestałem brać witaminy mąż również dieta w zasadzie została bo jednak sie człowiek przyzwyczaił i tak sie udało
Zajść w ciąże i jak sie okazało z upragniona dziewczynką
Zajść w ciąże i jak sie okazało z upragniona dziewczynką
reklama
Podziel się: