reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maran-atha współczuję bólu :-( Ja np. nie mogę pieczarek, nie wiem czemu ale skręca mnie z bólu-żołądek.
Życzę dużo cierpliwości w oczekiwaniu na USG. Wiem jak to jest czekać... ;-)

maran dobrze że odpuścił ten ból:tak: ...moja mama kiedyś podpowiedziała mi jak byłam w 1 ciąży żeby na bóle żołądka parzyć sobie majeranek i powiem Ci że jak na mnie działa - tak tylko podpowiadam gdybyś nie znała tego sposobu:tak:
Ja też czekam z niecierpliwością na Twoje USG

Katriina mój M podpowiedział mi że my mamy tynki cementowo-wapienne na pisaku kwarcowym - tak jak pisałam dla mnie rewelacja - ściany po nich gładkie i bialutkie że jak by się uparł to nie trzeba by było malować

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiec kciukasy ogromne za wymarzona płeć

Maranta no ależ ja jestem ciekawa kto siedzi pod Twoim serduszkiem :)

Co do piwa to nie wiem czy ma takie ogromne znaczenie bo mój mąż piwo pije od zawsze natomiast inne trunki z daleka lub rzadko i mam bliźnięta chłopców potem tez był chłopak
A teraz starał sie nie pić nic ale za to popijał coca cola zero
no ale to wiemy ze te słodzików dobrze działają
A u mnie wszystko wporządku rośniemy ;) i planujemy ostatnie zakupy i przymiarki zrobienia pokoju dla maleństwa ;)
Buziaki i spełnienia marzeń [emoji8]

Airfix, Aljul - dziękuję za informacje odnośnie tynków :-) czyli wszyscy w zasadzie polecają cementowo-wapienne.

Aljul - o tych tynkach z piaskiem kwarcowym wcześniej nie słyszałam. Muszę zgłębić ten temat ;-) rozumiem, że są one tak gładkie, że już nie trzeba dodatkowo nakładać gładzi?

Jak ? Przez 3 lata sie staraliśmy dieta pilnowanie owulacji testy witaminy wszystko pod koniec przez utratę wiary ze sie uda zaprzestałem brać witaminy mąż również dieta w zasadzie została bo jednak sie człowiek przyzwyczaił i tak sie udało :)
Zajść w ciąże i jak sie okazało z upragniona dziewczynką :)

reklama
Do góry