reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patka ja myślę że u ciebie będzie dziewczynka, jak ja byłam w ciąży to normalnie chciałam usg codziennie żeby maluszka widzieć hahah :)

patka90 A to wstydzioszek :) To nic , czekamy do nastepnego usg . Z głowki wydaje mi się że to dziewczynka

Matik Ależ Twoja ksieżniczka rośnie, jak szalona :) Ja tez pod koniec ciazy miałam cału brzuch obsypany , i nogi , a swedziało to jak diabli....dermatolog przepisala mi masc ze sterydem ktorej nie mozna stosowac na duze partie ciała, myslałam ze ja udusze wtedy, posmarowałm nogi tylko, a na brzuch mi dziewczny w aptece daly taki żel kojacy z aloesem i zaczeło schodzić, oby u Ciebie tez nie było to nic powaznego

iweet Trzymam kciuki za córeczkę &&&& Pamietaj zjedz coś słodkiego, co by sie udało podglądnąć coś :)

maran-atha Dziekuje, to czyli dawka sama w sobie nie jest duża, ale jak na dziewczynkowe starania to za duża- bede brac połowe

kate Nie biore własnie B-100 bo nie mam, dopiero pod koniec kwietnia będę mieć, biorę osobno kwas foliowy i wit b6, male liski tez krótko brała ta b-100 complex, a mi zawsze b6 100mg rozwala cykle

Ostatnia edycja:
iweet trzymam mocno kciuki !! ;-):tak:

patka ja w 1 ciazy nie robilam usg 3d ale w drugiej na pewno sobie zafunduję! :-)

maggie wlasnie nie czuje... tzn myslalam,ze wiem kiedy mam owulacje ale teraz np moj cykl tak sie wydluzyl ze to co bralam za owulacje z pewnoscia nią nie było :no: szyjki tez nie obserwowalam.. musze siebue bardziej poznac i moze monitoring pomoze..

Iweet czekam z niecierpliwoscia na 18ta :)
Matik to juz tuz tuz - jakby nie bylo do samego naszego terminu tylko 8 weekendow :tak:...jak sie czujesz?

Cocinella jesli zalezy ci by zwiekszyc maksymalnie szanse na corcie, sprobuj sie wstrzymac i poznac swoj organizm, mysle ze wystarcza nawet 2,3 cykle by wylapac jakies prawidlowosci - powodzenia!

Iweet czekam z niecierpliwoscia na 18ta :)
Matik to juz tuz tuz - jakby nie bylo do samego naszego terminu tylko 8 weekendow :tak:...jak sie czujesz?

Cocinella jesli zalezy ci by zwiekszyc maksymalnie szanse na corcie, sprobuj sie wstrzymac i poznac swoj organizm, mysle ze wystarcza nawet 2,3 cykle by wylapac jakies prawidlowosci - powodzenia!

Masz racje ... Dodatkowo zadzwoniłam zapytać o cenę monitoringu i chyba pójdę wtedy kiedy pokaże test owulacyjne dwie kreski ..

Dziewczyny a jakieś takie wasze prywatne forumowe statystyki na co wskazują ? Która metoda lepsza na córkę , przed owulacja czy 0 + 12 ??? Która testowalyscie :)))

reklama
Do góry