reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran &&&& ....ależ będą emocje

Macy
kurczę ja pamiętam jak nam tutaj obwieściłaś o tym że będzie dzidziuś a tu już niedługo będziesz tuliła swoje maleństwo

Airfix robiłam dziś sałatkę - kurczak ugotowany, groszek, jabłko, por, ogórek, odrobina pieprzu, jogurt grecki + majonez - może być - aż sama sobie się dziwię że udaje mi się unikać soli i cukru i nawet mnie do nich nie ciągnie:tak:

maggie śliczne zdjęcie - to musi być cudowne uczucie ....dowiadując się że marzenie się spełnia

kate u Ciebie jutro będzie 12tc? Moja koleżanka właśnie w takim czasie dowiedziała się że będzie miała córkę. &&&&&& mocno zaciskam

Ostatnia edycja:
reklama
Maggie super gratuluje
To fakt to wspaniałe uczucie

Wiedzę że tez brałaś inotyzol
A on tez jest dziewczynkowy [emoji8]

Marantha trzymam kciuki [emoji106]&&&&&&&&&

Macy nie to nie pomyłka zauważ zębów samego początku mam z tm problem ale potem dieta i kolejne badanie juz ok i tu koniec diety moim zdaniem ty bul błąd który mam nadzieje nie zaszkodził
Pózniej kontrolne nadanie o lekko podwyższone dlatego teraz miałam powtórkę ale wyszło mega złe [emoji16]
Za moment mam wizytę i będę wiedziała co dalej mam robić eh masakra

kate myślę że jutro już bedzie widoczny nub. ja miałam prenatalne w 12t+2d ale dzidzia wg usg miała 13t+0d i nub był pieknie widoczny. trzymam kciuki &&&&&&&&&

kate .. Może jednak uda sie podejrzeć lekarzowi coś :) Mojej koleżance własnie na genetycznym powiedział że będzie córka :)

Maran-atha Kciuki za jutro &&&&
maggie Mała jest taka słodziutka :tak: Cudowna

aljul Mnie na razie do słonego nie ciągnie, cukru tez moze nie być..ale znów chodzi ciagle za mna czekolada z orzechami...a w badaniach mi wyszło że mam niedobór ferrytyny- ( nie badałam jej ) ale z morfologii tak wynika, anemii nie mam, ale w organizmie za mało jest żelaza i powstają mi patologiczne czerwone krwinki. Nie wiem czy jest coś " dziewczynkowego" co moge jesc żeby żalaza dostarczyć. Dziś wziełam zelazo w tabletkach.

Maran &&&&&&&& za jutro

Przyniosłam se kartony z ciuszkami po córci 3 kartony do rozmiaru 68 :) musze tylko coś na krótki rękaw dokupić bo teraz będzie letnie dziecko :)

Miłego wieczorku :D

Kate ja trzymam jutro za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiesz ja dowiedziałam się w 11 tygodniu i 5 dniu że to córeczka, chociaż dzidzia z usg o jakieś trzy dni starsza była. Uważam że jak jest dobre usg i lekarz też się zna to jeżeli będzie coś widział to Ci powie. Ja już po pomierzeniu wszystkich parametrów zapytałam i powiedział
Marzycielko, Cocinella ja inozytol brałam dość nieświadomie bo brałam witaminy i tam on właśnie był w składzie 75 mg
Ale dziewczyny polecają inofolic albo inofem ..
Matik kciuki za wizytę żę też na koniec Ci ta cukrzyca wyskoczyła
Maran &&&&&&&& za jutro za wizytkę, wrzuć potem zdjęcia może coś podpatrzymy
Aljul to jest niesamowite kiedy się dowiadujesz że się spełniają marzenia, pływasz w chmurach ze szczęścia, każdej z Was tego życzę bo każda zasługuje na spełnienie marzeń
Bardzo się cieszę że trafiłam na to forum :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry