reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macy gratulacje!!

Vivienka gratulacje, śliczny synek. Poród miałaś ekspresowy ;)

Maran, Kate
mimo wszystko życzę Wam spełnienia marzeń.

marzycielka86 ja zaczynam starania od lipca, to będziemy razem się starać :) Ja się staram o chłopca.

Ostatnia edycja:
No ja mam wizyte w szpitalu 17 kwietnia ale mysle, ze tam lekarz nawet gdyby mial to male usg w gabinecie to mi plci nie sprawdzi, jak bylam w ciazy z Ala i Maja i bylam w granicach 16 tygodnia ciąży i pytalam zawsze o plec to mowil, ze za wczesnie, ze mam pytac na polowkowym za miesiac... wiec albo pojde prywatnie pod koniec kwietnia albo dotrwam do 29 maja. Jeszcze nie podjelam decyzji. Ja tez czasem pomysle o plci bobasa, ale nie jest to juz tak obsesyjne jak przez kilka pierwszych dni po usg

elisse a ja o królewne :-) mam już dwóch synków i teraz marzy mi sie córcia,ale jak będzie 3 synek to też bede sie cieszyc byle by zdrowiutkie było :-)

Aljul tak mam zamiar sie starac ale dopoki sie nie przeprowadze to nie mam kasy zeby kupic suplementy..:-( ale to juz niedlugo w kwietniu sie przenosimy.

ania czyli od kwietnia zaczynasz dietę i suplementy? ja mam zamiar podejść do staranek od maja ale czas pokaże

Macy GRATULACJE WIELKIE!!! Niech wasze szczęście rośnie zdrowo. Odpoczywaj teraz i ciesz się rodzinką. Dobrze że mama trochę wcześniej przed terminem przyjechała :) Koniecznie napisz jak było za trzecim razem :)? i jak spisał się szpital, personel - pamiętam że miałaś tutaj trochę obaw

Vivienka GRATULACJE DLA WAS!!!
Lenny - jakie piękne imię. Niech twoje oczko w głowie rośnie zdrowo. Poród ekspresowy - synkowi rzeczywiście się do was spieszyło :) Zaglądaj do nas częściej

Cocinella
osłabialiśmy plemniki od pierwszego starania (2,5 dnia przed) do owu. Ale zastanawiam się czy też "nie pomogły" nam anginy na które mój mąż zaczął chorować od pierwszego miesiąca starań. Brał antybiotyki, podobno podwyższają ph, ale może dodatkowo osłabiły nasienie?
Natka gratulacje :)
Katriina wózek jest szary :) Zobacz załącznik 678741
Aljul piekłam tylko w pierwszych miesiącach diety, potem jadłam sklepowe pieczywo, ale jadłam mniej bułek, chleba niż zazwyczaj, ze względu na to, że część dań była tylko białkowa
Falbala witaj :)
Maran, Kate myślę, że to bardzo dobrze że nastawiacie się realistycznie na obie płcie - ale trzymam kciuki za spełnione marzenia. ściskam was, myślę o was. Wiem, że kolejne usg wydają się odległe, ale czas szybko zasuwa, już niedługo będziecie podglądać Maluchy

Staraczki trzymam kciuki za szczęśliwe cykle &&&&& Tak jak czytam o waszych dietach dziewczynkowych - idealne, na 6tkę ;)
Ja też poproszę dzisiaj wieczorem o kciuki - idę skontrolować zmiany w nerkach Malutkiej

Ostatnia edycja:
reklama
małe liski - no to kciuki mocno zaciśnięte za nereczki malutkiej! :tak:

Ja weszłam na wage i po 3 tygodniach ostrej diety dziewczynkowej -3 kg :szok:
mam nadzieję, że spadek wagi też się przyczyni do spłodzenia dziewuszki :-)
dziś idę na bieżnię.

dziewczyny czy po starankach mogę użyć troszkę represh?
tyle co na palcu i nie głęboko,? bo fajnie mi zbija ph :crazy:

Do góry