reklama
cocinella
Fanka BB :)
Marzycielka :* ciagle czytam ale nie pisze, byłam chora na antybiotyku, skoczyłam go i choroba znowu wróciła
czuje sie słaba, z wiecznym bólem głowy i gardła, nie chce narzekać
za 2 dni powinnam mieć owu takze zobaczymy co ten cykl przyniesie, ale jak juz to chłopczyka bo pH po antybiotyku wysokie i w ogole go nie zbijalam po staraniach bo juz chce szybko zajść
za 2 dni powinnam mieć owu takze zobaczymy co ten cykl przyniesie, ale jak juz to chłopczyka bo pH po antybiotyku wysokie i w ogole go nie zbijalam po staraniach bo juz chce szybko zajść
Marzycielka :* ciagle czytam ale nie pisze, byłam chora na antybiotyku, skoczyłam go i choroba znowu wróciłaczuje sie słaba, z wiecznym bólem głowy i gardła, nie chce narzekać
![]()
za 2 dni powinnam mieć owu takze zobaczymy co ten cykl przyniesie, ale jak juz to chłopczyka bo pH po antybiotyku wysokie i w ogole go nie zbijalam po staraniach bo juz chce szybko zajść![]()
Cocinella, ja też przed owu brałam antybiotyk bo mnie rozłożyło choróbsko. Skończyłam go brać w 5 dniu cyklu. Ale PH nie badalam :-/
Ja w czasie brania miałam pH aż 7.0
wczoraj w dniu staranek akurat 5,0 bo dzień wczesniej dałam represh ale rano juz było 7,0 takze olałam to bo nie miałam siły ani chęci na zbijanie tego, chce po prostu juz zajść w ciąże
A który cykl się staracie?
Jak myslicie , to może byc prawda ? Paracetamol podawany mężczyźnie przez tydzien obniza testosteron o 45%
Paracetamol zabija męskość? NOWE BADANIA - Zdrowie dziecka - Zdrowie - diety, grypa, cukrzyca, alergie, nowotwory, psychologia - najnowsze informacje - Dziennik.pl
Paracetamol a poziom testosteronu
ja dostałam godzine temu takiego kataru, że nic nie pomaga....
) Ja jestem przynajmniej raz w miesiącu chora, tragedia.
Paracetamol zabija męskość? NOWE BADANIA - Zdrowie dziecka - Zdrowie - diety, grypa, cukrzyca, alergie, nowotwory, psychologia - najnowsze informacje - Dziennik.pl
Paracetamol a poziom testosteronu
ja dostałam godzine temu takiego kataru, że nic nie pomaga....
reklama
Cocinella, to trzymam kciuki, żeby się jak najszybciej udało
Kate, ja to sobie mówię tak...Jak będzie 4 chłopiec, to znaczy, że Bóg uznał, że nadaję się tylko na matkę chłopców ;-)
A pamiętaj, że takich mamusiek potrójnie czy poczwórnie chłopczykowych jest mała ilość i jesteśmy wyróżnione po prostu :-)
Poza tym chłopaki są naprawdę super i potrafią kochać swoje mamy najbardziej na świecie :-)
A w temacie bety to ja słyszałam, że przyrost "dziewczynkowy" jest dużo wyższy niż dwukrotny i powinien być prawie 3-krotny, ale to wiem tylko ze słyszenia ;-)
Kate, ja to sobie mówię tak...Jak będzie 4 chłopiec, to znaczy, że Bóg uznał, że nadaję się tylko na matkę chłopców ;-)
A pamiętaj, że takich mamusiek potrójnie czy poczwórnie chłopczykowych jest mała ilość i jesteśmy wyróżnione po prostu :-)
Poza tym chłopaki są naprawdę super i potrafią kochać swoje mamy najbardziej na świecie :-)
A w temacie bety to ja słyszałam, że przyrost "dziewczynkowy" jest dużo wyższy niż dwukrotny i powinien być prawie 3-krotny, ale to wiem tylko ze słyszenia ;-)
Podziel się: