reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na starszą?? Nie to przez ten aparat w telefonie jak robie z bliska to sa takie duże zdjecia a ona taka malutka jest w realu ImageUploadedByForum BabyBoom1432210508.112490.jpg

Dzięki za miłe słowa :)
Jestem najszczęśliwsza teraz :)
Teraz juz tylko marzę o wygranej w euromiliona ;) ha ha i nie wiem co łatwiej ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432210508.112490.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432210508.112490.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Marzycielka :* ciagle czytam ale nie pisze, byłam chora na antybiotyku, skoczyłam go i choroba znowu wróciła:( czuje sie słaba, z wiecznym bólem głowy i gardła, nie chce narzekać :D
za 2 dni powinnam mieć owu takze zobaczymy co ten cykl przyniesie, ale jak juz to chłopczyka bo pH po antybiotyku wysokie i w ogole go nie zbijalam po staraniach bo juz chce szybko zajść :)

Airfix dziękuję :-) Przeczucia nie mam absolutnie żadnego :-/

Kate, może będzie też tak, że i ja będę poczwórną mamą chłopców, nie nastawiam się-poważnie ;-)
A Ty masz już taką pewność, że to na pewno kolejny chłopczyk?

Marzycielka :* ciagle czytam ale nie pisze, byłam chora na antybiotyku, skoczyłam go i choroba znowu wróciła:( czuje sie słaba, z wiecznym bólem głowy i gardła, nie chce narzekać :D
za 2 dni powinnam mieć owu takze zobaczymy co ten cykl przyniesie, ale jak juz to chłopczyka bo pH po antybiotyku wysokie i w ogole go nie zbijalam po staraniach bo juz chce szybko zajść :)

Cocinella, ja też przed owu brałam antybiotyk bo mnie rozłożyło choróbsko. Skończyłam go brać w 5 dniu cyklu. Ale PH nie badalam :-/

Ja w czasie brania miałam pH aż 7.0
wczoraj w dniu staranek akurat 5,0 bo dzień wczesniej dałam represh ale rano juz było 7,0 takze olałam to bo nie miałam siły ani chęci na zbijanie tego, chce po prostu juz zajść w ciąże

reklama
Cocinella, to trzymam kciuki, żeby się jak najszybciej udało

Kate, ja to sobie mówię tak...Jak będzie 4 chłopiec, to znaczy, że Bóg uznał, że nadaję się tylko na matkę chłopców ;-)
A pamiętaj, że takich mamusiek potrójnie czy poczwórnie chłopczykowych jest mała ilość i jesteśmy wyróżnione po prostu :-)
Poza tym chłopaki są naprawdę super i potrafią kochać swoje mamy najbardziej na świecie :-)
A w temacie bety to ja słyszałam, że przyrost "dziewczynkowy" jest dużo wyższy niż dwukrotny i powinien być prawie 3-krotny, ale to wiem tylko ze słyszenia ;-)

Do góry