reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama-michaszka to zależy ile chcesz jeszcze popracować w ciąży.

Ania_g21 szkoda. Niestety wbrew pozorom wcale tak łatwo nie jest zajść w ciążę, zwłaszcza starając się o określoną płeć.

reklama
Heeeej.
Byłam dzisiaj na wizycie i widziałam moją 3cm kropeczkę :) machała do mnie rączką, ależ się wzruszyłam....nie do opisania po prostu. W poprzedniej ciązy moja lekarka nie miała tak dokładnego sprzętu jak obecny lekarz, więc teraz wszystko jest dla mnie takie niesamowite.
Wszystko w porządku, kolejna wizyta 1 września i wtedy bedziemy mieć badania przezierności karkowej itp. Ale ten czas zasuwa!

PannaMyszka super :-) jej ale ten czas u Ciebie zasuwa ani się obejrzysz a te pierwsze najgorsze miesiące będa za Tobą, nadal masz mdłości ?

Ale tu cisza :-)

U mnie narazie bez zmian ale mam nadzieje ze to sie wkrótce zmieni.
Cuda sie jednak zdarzaja prawda Elisse?;-)
Gratuluje także pozostalym dziewczynom:tak:
Super ze nastal w koncu czas dobrych wiadomosci.

Witam Dziewczyny !

Kiedys dawno dawno temu pisałam przez chwilke ...pamietam ze glownie z mama ktora jak ja miala czwartego synka Ania, Andzik jakos tak :tak:
Trzeci syn planowany na dziewczynke ,dieta , odstep, zakwaszanie ddo tego magnez itd ... i urodzil sie piekny dorodny synek pozniej bez planowania czwarty.... no i niespodzianka w tym roku w marcu okazalo sie ze mielismy wpadke :szok:ktora dzisiaj okazala sie na badaniu polowkowym mala zdrowa dziewczynka !! :-D:-D:-D
Zycze wam jak najlepiej ale ja juz w zadne planowanie nie wierze!!

pozdrawiam serdecznie !!!!

reklama
Do góry