Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Elisse tego się nigdy nie dowiemy :-) I mnie ten odstęp ma znaczenie. Nie wierzę, że na 5 dzieci u każdego jest to zbieg okoliczności :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny:-*
Planowanie odpuszczam może w drugiej ciąży się pobawie jak nie będę miała takiego parcia na dziecko.
Maran gratuluje, niech się cora zdrowo chowa.
Elisse i Magic Wam tez gratuluje przede wszystkim zdrowych dzieci. I osobiscie zazdroszcze chłopców. Macie jakies sposoby żeby w ogóle szybciej zajść w ciążę? Z ciekawości sprawdzilam sobie dziś pH i mam 4,7 to chyba niedobrze prawda? Biorę dużo kwasu foliowego, wiesiolka do owu pije wode z cytryna i po owu będę brać b-complex. Co mogę jeszcze zrobić żeby w ogóle udało mi się zajść w ciążę?
Heyka dziewczyny melduje sie po wizycie, otoz bede miala drugiego synka, nie poczulam ani odrobine rozczarowania :-) malenstwo jest zdrowe i kreciolek z niego niezly lekarz musial kilka razy przerywac badanie ktore i tak trwalo ponad 40min. Zdziwilo mnie tylko ze nie znal teorii nub tylko zagladal miedzy nozki, myslalam ze na tym etapie jeszcze tak dokladnie zadne usg nie ujawni wszystkiego. Jak pokazal mi profil boczny w 2d nub wydawal mi sie dziewczynkowy, podobnie z ksztaltem glowki, no ale lek rozwial moje domniemania. Nie wiemjak wygladaja narzady na tym etapie na usg ale widzialam jakby kreseczke:-)najwazniejsze ze moja kruszynka jest zdrowiutka. Pozostaje nam wybrac imie zastanawiamy sie nad Oliwierem skrotowo Olinek, pomysl mojego m:-)